BejelentésMeg van írva a csillagokban...
Köszöntünk a ZOAN® honlapján ! ! !

MENÜ

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.
BAK NŐ

Bak férfi - Bak nő

Csak a munkában értik meg egymást, de ott kiválóan. Az élet többi területén állandó harcban állnak egymással. Túlságosan kitartóak ahhoz, hogy idejében feladják, pedig akkor talán jobban járnának.

Bika férfi - Bak nő

A sors kegyes ajándéka lehet. Az élet fontos kérdéseiben megbízható és hűséges szövetségesek és sikeresek is. Némi szépséghiba, hogy a Bikának éjjelente merészebb, erotikusabb álmai támadnak.

Halak férfi - Bak nő

A Bak nő eleinte figyelemmel hallgatja a férje romantikus elképzeléseit az életről. De otthonukat a maga gyakorlati észjárásával rendezi be. A Halak elég okos ahhoz, hogy átlássa, mindebből haszna származik, így tartós lehet kapcsolatuk.

Ikrek Férfi - Bak nő

Ha az Ikrek munkahelyi karrierre vágyik, jó választás. Partnere elég erős és realista ahhoz, hogy megálljt parancsoljon, ha elragadja a fantáziája. Gyakran lesznek kételyei azonban, hogy szeretik-e egyáltalán, mert a Bak nem a szavak mestere.

Kos férfi - Bak nő

Hát nem ez az a kapcsolat, amiről álmodtak. A Kos semmiképpen sem akar emancipált asszonyt, a Baknak pedig roppant fárasztó az ideáljaiból földi viszonyok közé rángatni a társát.

Mérleg férfi - Bak nő

Ebből a párkapcsolatból a Mérleg kitartást, realitást, határozottságot tanulhatna ám kérdés, hogy akar-e? Ha a Bak nő engedékenyebb, megmaradnak egymás mellett.

Nyilas férfi - Bak nő

Hát nem sok szabadideje lesz a Nyilasnak! A Bak nő nem engedi, hogy energiáit elpazarolja a barátokra, a szórakozásra, a kalandokra. A munkáját azonban odaadóan segíti. Karrierje tehát biztosított, a forró szerelmes éjszakák már kevésbé.

Oroszlán férfi - Bak nő

Nem igazán jó választás. A Bak túlságosan reális, túlságosan visszafogott a lángoló és hódítását élvezni akaró Oroszlánnak.

Rák férfi - Bak nő

A Ráknak imponál a Bak céltudatossága, határozottsága. A Bak nő pedig elég emancipált ahhoz, hogy megteremtse és megszervezze az együttélés reális alapját.

Skorpió férfi - Bak nő

Igazi nagy elégtétel a férfinak, hogy a Bak józan hűvösségéből is képes forró szenvedélyt csiholni, aki ezután többé rá sem akar nézni más férfira.

Szűz férfi - Bak nő

Kiváló kapcsolat. Ragyogóan kiegészítik egymást, erős alapokra építik a jövőjüket. Céltudatosan haladnak előre. Egy szépséghiba akad: a szenvedély takaréklángon ég, bár ami igaz, nekik éppen ez a megfelelő.

Vízöntő férfi - Bak nő

A Bak nő szívesen segíti mindenben, cserébe a nadrágot ő akarja hordani. Ám ez nem zavarja a Vízöntőt, aki úgyis ritkán van otthon.

BAK FÉRFI

Bak férfi - Kos nő

A Kos sohasem veszíti el az optimizmusát, a Bak pedig képtelen teljesen feladni a született pesszimizmusát. Rövidtávon izgalmas feladatnak tűnhet egymás megváltoztatása, de ez az erőpróba mindkettőjük számára bukással végződik.

Bak férfi - Bika nő

Felér egy lottónyereménnyel. Szép otthon, biztos anyagiak, nyugodt élet, hűség. És még az ágyban is jól megértik egymást.

Bak férfi - Ikrek nő

Ritka összetalálkozás és így a jó. A Baknak túlságosan különc az Ikrek, aki pedig már néhány hét után unalmasnak tartja partnerét.

Bak férfi - Rák nő

A Rák nő nemcsak szerelmet, de védelmező apát is keres a férjében. A Bak alkalmas erre a szerepre. A Ráknak tehát érdemes megalkudnia, férje igazán szereti, csak nem képes kimutatni.

Bak férfi - Oroszlán nő

A Bak férfi csodálja az Oroszlán nőt. A megjelenését, a magabiztosságát, azt a könnyedségét, ahogyan munkasikereit eléri. De az idő múlásával ezt egyre igazságtalanabbnak és idegesítőbbnek tartja.

Bak férfi - Szűz nő

Ilyen csak egyszer adódik az életben! Érdemes örökre elköteleznie magát mindkettőnek. Kiváló házasság lesz, boldog, biztos otthon és okos, komoly gyerekek, akiket az életre nevelnek.

Bak férfi - Mérleg nő

A Bak büszkén vonul az oldalán a szép, és nőies Mérleggel. Később ugyanez meglehetősen sok pénzébe kerül majd, mert a Mérleg vásárlásokkal kárpótolja magát a hiányzó romantikáért.

Bak férfi - Skorpió nő

Mindketten becsvágyóak, sokra vihetik együtt. Bár nem örvendenek nagy népszerűségnek társaságukban, ők ennek ellenére egészen jól megvannak. Sőt, a Skorpió képes olykor lángra lobbantani nagyon is hűvös partnerét

Bak férfi - Nyilas nő

A Nyilas imád vendégségbe járni, a Bak talán ezt utálja a legjobban. És ha csak ez lenne az egyetlen ütközési pont! De sajnos sokkal több van. Igen nagy diplomáciát követel mindkettőjüktől ez a kapcsolat.

Bak férfi - Bak nő

Csak a munkában értik meg egymást, de ott kiválóan. Az élet többi területén állandó harcban állnak egymással. Túlságosan kitartóak ahhoz, hogy idejében feladják, pedig akkor talán jobban járnának.

Bak férfi - Vízöntő nő

Gyakran egészen jó házasság, szexuálisan jól megértik egymást. Sok rokon vonásuk van. Pénzügyekben a hónap végén mindig lesz vita, hiszen a Vízöntő nem takarékos.

Bak férfi - Halak nő

Ismét egy nő, akivel harmóniában élhet. A Bak nagyon zárkózott, titkolja az érzelmeit. Ezúttal csodálkozni fog, mert a Halak nő mindig ösztönösen ráérez mi bántja, miben segíthetné. Mindezt szívesen teszi, nem vár érte ellenszolgáltatást.

 
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!