BejelentésMeg van írva a csillagokban...
Köszöntünk a ZOAN® honlapján ! ! !

MENÜ

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek.
+
Ingyenes tanulmány:
10 megdöbbentő ok, ami miatt nem megy az angol.


IKREK  V.22 - VI.21.

Levegő-jel, változó, férfias, a Merkur bolygó uralja.

  • Drágaköve: smaragd
  • Szerencsenap: szerda
  • Szerencseszám: 3 és 4
  • Szín: ezüst és szürke
  • Fém: higany
  • Kedvező környezet: magasan fekvő helységek
  • Jellemző ige: gondolkodni

Rohan folyton-folyvást. Könnyed, hajlékony és szórakoztató. Intelligens és komikus, igazi örökifjú. A külvilág szüntelenül ösztönzi, mindig kíváncsi a máshol történtekre. Így aztán egyszerre tájékozódik, beszélget, tapasztalatot cserél. Ez a megérteni vágyás hajtja, hogy tudakozódjon, ismereteket szerezzen minden területen, fizikai értelemben éppúgy, mint szellemi vagy mechanikai téren. Életmódja gyakran arra készteti, hogy többszörösen problémás helyzeteket helyben oldjon meg. Így hát nem csoda, hogy az Ikrek a leleményesség királya, hiszen már teljesen megszokta, hogy másodpercek alatt kell cselekednie. Valójában minden eszközzel a tökéletességre törekszik. Tudni kell, hogy az Ikrek személyisége egy olyan bipolitásra épül, amely nem kedvez jobban sem a yin-, sem a yang-jellegnek, így az Ikreknél ezek bármelyike uralkodhat váltakozva is.

A gyermek Ikrek fecsegős, jó humorú és barátságos, alkalmazkodó. Ugyanakkor labilis és érzékeny jellem, egyszerre túl sokat akar látni és csinálni, továbbá semmilyen veszélyérzettel nem rendelkezik, mint ahogy természetes tempóval sem. Az Ikrek csapong ide-oda, rengeteg barát veszi körül. Mindenhová elmegy, mindenkivel jó a kapcsolata, és az összes szomszédjával köszönőviszonyban van. Ő aztán tudja, hogyan reklámozza saját magát! Szabadságát mindennél többre becsüli. Az Ikrek olyan típusú gyermek, aki ösztönösen alkalmazkodik.

Felnőttként az Ikrek utolérhetetlen alkalmazkodóképességének köszönhetően hivatás terén az egyik legsokoldalúbb munkaerő. Tulajdonképpen megtaláható minden olyan szakmában, amelyre vonatkoznak a következő meghatározások: mozgékonyság, változatosság, utazás és kapcsolatteremtés. Számára megfelel minden foglalkozás, amely a tájékoztatással, kommunikációval kapcsolatos, legyen az szóbeli kommunikáció, például riporterkedés a televíziónál, rádiónál; hostess-munka, tolmácsolás; vagy például a sajtóban: írás, fordítás, szerkesztőségi újságírás és egyéb, könyvkiadással kapcsolatos elfoglaltságok. Szinten megtalálható a fotográfusok, technikusok, radiológusok között és minden olyan mesterségben, amelynél szükséges a tárgyak kezelése, a jó kézügyesség. Szeret utazni és minden olyan tevékenységet, amely lehetővé teszi számára a mozgást, és hogy kitörjön a megszokott munkamenetből. Találkozhatunk az Ikrekkel légi- és hajótársaságoknál, a vasútnál. Nehezére esik egyhelyben maradni, és mivel igen könnyen sajátít el bármi újat, állandóan vonzzák az érdekes foglalatosságok. Természete labilis és erősen hajlik afelé, hogy energiája szétforgácsolódjon. Az Ikrek ereje érvgazdagságában rejlik. Szeret meggyőzni másokat és élvezi, ha nagy nyilvánosság előtt beszélhet. Kiváló közvetítő, remek kereskedő és általában ragyogó előadó. Az Ikreket szinte mindenki szimpatikusnak találja. Furfangos, élénk, lélekben mindig fiatal. Mulatságos és humoros, kiváló ember, és azonnal megérzi, ki, mit akar tőle. A szándék végrehajtásától is csak egy lépés választja el, de sajnos ez néha óriási lépés.

A harmonikus Ikrek-szülött értelmes, gyors felfogású de nem túl felszínes. Sokoldalú érdeklődésű, de képes egy tárgyra is koncentrálni. Tehetségesen beszél és ír. Minden érdekli, de néha beleüti az orrát olyasmibe, amihez semmi köze. Jó a műszaki érzéke. Könnyed, mozgékony. Még idős korában is fiatalos testileg és szellemileg egyaránt.

A diszharmonikus Ikrek-szülött mindenbe belekezd, de semmit sem fejez be. Szétforgácsolja magát. Egyszerre túl sok ötletével foglalkozik. Meggondolatlanul, felelőtlenül fecseg. Felszínes. Nem tud egy dologra koncentrálni. Légzőszervi és idegrendszert zavarokra hajlamos.
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!