BejelentésMeg van írva a csillagokban...
Köszöntünk a ZOAN® honlapján ! ! !

MENÜ

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.
SZŰZ NŐ

Szűz férfi - Szűz nő

Diétás szerelem. Roppant józanul fognak élni. Biztos, hogy reformkonyhát vezetnek és pontos háztartási könyvelést, és nem viszik túlzásba a szexet.

Bak férfi - Szűz nő

Ilyen csak egyszer adódik az életben! Érdemes örökre elköteleznie magát mindkettőnek. Kiváló házasság lesz, boldog, biztos otthon és okos, komoly gyerekek, akiket az életre nevelnek.

Bika férfi - Szűz nő

Mindketten realisták, sok mindent meg tudnak teremteni együtt. Csendesen és békésen élhetnek, bár a Bikának biztosan lesznek erotikus kilengései, de erről diplomatikusan hallgat.

Halak férfi - Szűz nő

Két különböző karakter, ám jól kiegészítik egymást. A Szűz kiválóan ért ahhoz, hogy biztos alapokat építsen Halak férje álomkastélyának. A gyakori viták ellenére jól megvannak egymással, akár az ezüstlakodalomig.

Ikrek Férfi - Szűz nő

Szellemileg kiváló társak lehetnek és ez mindkettőnek roppant fontos. De a Szűz képtelen megállni, hogy ne kritizáljon - és sajnos legtöbbször igaza van - az Ikrek pedig sohasem ismeri el, hogy ő hibázott.

Kos férfi - Szűz nő

Hosszú távon biztos, hogy egymás idegeire mennek! Ez az a tipikus házasság, ahol minden nap vita van abból, hogy a férj levette-e a cipőjét.  Aki egy idő után csak azért sem veszi le! Sőt, sáros lábbal mászkálja végig a lakást, s közben azon kesereg, hogy a felesége miért a takarításban és nem az ágyban éli ki az energiáit.

Mérleg férfi - Szűz nő

Szép, szép a harmónia, de ekkora rend a lakásban a Mérlegnek már nem az, csak pedantéria, amit ösztönösen képtelen elviselni. A Szűz feleség pedig felületesnek és megbízhatatlannak tartja a férjét. Nem a legideálisabb kapcsolat.

Nyilas férfi - Szűz nő

Vonzzák egymást, ezért sokszor összetalálkoznak. Aztán egy csalódással gazdagabban el is válnak.

Oroszlán férfi - Szűz nő

Sokat fog bosszankodni az Oroszlán. Nem szereti, ha kritizálják és észreveszik a hibáit. A Szűz pedig éjjel nappal ezt teszi, sőt, nem is rejti véka alá a véleményét. Ráadásul a szerelemben is túl hidegnek találja az Oroszlán.

Rák férfi - Szűz nő

A férfi úgy érzi, hogy ez a nő nem érti meg. Mindig hűvös, okos, logikus, nincs benne érzés. Ennek ellenére újra és újra kibékülnek, mert az élet reális, lényeges dolgaiban jól kiegészítik egymást.

Skorpió férfi - Szűz nő

Jó biztos kapcsolat stabil anyagi bázissal. A Skorpiónak azonban unalmas hosszú távon. Így biztos, hogy lesznek titkolt útjai.

Vízöntő férfi - Szűz nő

Mindketten reálisak, és ez jó bázis lehet az együttélésre. A Szűzzel az oldalán a Vízöntő gyors karriert csinálhat, de túl kell tennie magát partnere kicsinyességén és le kell mondania szélsőséges ötleteiről a szexben.

SZŰZ FÉRFI

Szűz férfi - Kos nő

Az első pillanatra borzasztóan izgalmas lehet a Kos asszony. Annyira újszerű, annyira sok benne a vitalitás. A Szűz szívesen analizálgatja társát, a Kost viszont ez borzasztóan idegesíti. Úgy, hogy egy nagy vita után lehet, hogy faképnél hagyja.

Szűz férfi - Bika nő

Ragyogóan kiegészítik egymást. Az anyagi biztonság mindkettőjük számára nagyon fontos és a Bika asszony biztos nem fogja elherdálni a megszerzett javakat.

Szűz férfi - Ikrek nő

Az Ikrek asszony hamarosan rájön, hogy végtelenül unalmas a partnere. Vonzzák egymást, mint két hasonló Merkúr típus, de okosabban teszik, ha csak a közös színházlátogatásig jutnak el.

Szűz férfi - Rák nő

A Szűz nem akar bántani, de a szavai sokszor fullánkosak. A Rák pedig könnyen sebezhető és egy idő után úgy érzi, hogy egy méhkasban él.

Szűz férfi - Oroszlán nő

Az Oroszlán nagyvonalú, a Szűz épp az ellentéte. Bár úgy tartják, hogy az ellentétek vonzzák egymást, ez az a kivétel, ami erősíti a szabályt.

Szűz férfi - Szűz nő

Diétás szerelem. Roppant józanul fognak élni. Biztos, hogy reformkonyhát vezetnek és pontos háztartási könyvelést, és nem viszik túlzásba a szexet.

Szűz férfi - Mérleg nő

Hosszú távon mindketten csalódottak és egyre jobban bosszankodnak a másik rossz tulajdonságai miatt. Elkerülendő kapcsolat.

Szűz férfi - Skorpió nő

Jól megérthetik egymást. A Skorpió időnként felháborodik, hogyan merészeli a Szűz észrevenni, megkritizálni a hibáit, amelyeket természetesen sohasem ismer el.

Szűz férfi - Nyilas nő

Életvidám, vonzó nőnek találja, első pillantásra. Aztán kénytelen rájönni, hogy rendetlen, felületes, túlságosan sokat beszél és pontatlanul fogalmaz. Ennek már a fele is elég, hogy lemondjon a leánykérési szándékáról.

Szűz férfi - Bak nő

Kiváló kapcsolat. Ragyogóan kiegészítik egymást, erős alapokra építik a jövőjüket. Céltudatosan haladnak előre. Egy szépséghiba akad: a szenvedély takaréklángon ég, bár ami igaz, nekik éppen ez a megfelelő.

Szűz férfi - Vízöntő nő

Egy könyvről még izgalmas lehet elvitatkozniuk, de ez a maximum. Ezen felül a Vízöntő mindent unalmasnak és idegesítően precíznek talál a Szűzben.

Szűz férfi - Halak nő

Vonzzák egymást, nagy szerelem lehet, de a Halak mindig a maga álomvilágában marad, bármennyire is próbálja a Szűz rádöbbenteni a realitásokra. A Halak nem nevelhető, csak alkalmazkodik.
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!