BejelentésMeg van írva a csillagokban...
Köszöntünk a ZOAN® honlapján ! ! !

MENÜ

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.
RÁK NŐ

Rák férfi - Rák nő

Az unalom megöli a szerelmet, bármennyire, is közhely ez, igaz. Ez jellemzi kettejük kapcsolatát, amely ugyan békés, nyugodt, kellemes, de mindkettőnek kielégítetlenek a vágyai.

Bak férfi - Rák nő

A Rák nő nemcsak szerelmet, de védelmező apát is keres a férjében. A Bak alkalmas erre a szerepre. A Ráknak tehát érdemes megalkudnia, férje igazán szereti, csak nem képes kimutatni.

Bika férfi - Rák nő

Szerencsés házasság, sokáig tartó boldogság. Szép, meghitt otthon, ragyogóan ellátott gyermek, mindketten példás szülők.

Halak férfi - Rák nő

Igazi nagy szerelem. Mély, őszinte érzések, nagy lelki megértés, sok tolerancia és csodálatosan szép szerelmes éjszakák.

Ikrek Férfi - Rák nő

Az Ikrek mindig egy kicsit gyerek marad, a Rák pedig szívesen anyáskodik. Igen ám, de hosszú távon kiderül, hogy ő nem ilyen gyerekre vágyott! Ha az Ikrek úgy érzi, hogy ez neki mégis nagyon kényelmes, áldozatot kell hoznia és - tőle teljesen szokatlan módon - jobban odafigyelni a partnere érzéseire.

Kos férfi - Rák nő

Sok könny és fájdalom a Ráknak. Ám ha a közelében van, mindent elfelejt, mert imponál neki a lendülete és az ereje, és az, hogy biztonságban érezheti magát mellette.

Mérleg férfi - Rák nő

Harmonikus házasság lehet, mert kevés a torzsalkodás. Ugyanis a Rák szereti a nyugalmat és békét, a Mérleg pedig a harmóniát. Ám vigyázni kell a Rák túlzott érzékenységére, amit a Mérleg a maga felületességével ritkán vesz észre.

Nyilas férfi - Rák nő

A Rák könnyei nem hatják meg, ám azt értékelni tudja, hogy otthona kényelmes. Gyengédséggel és megszokott sörével várják, bármilyen későn is jön. A Rák nem lesz boldog ebben a kapcsolatban.

Oroszlán férfi - Rák nő

Az Oroszlán valóban a ház urának érezheti magát. A Rák szívesen vállalja fel, hogy csak a családnak él, míg az Oroszlán sorra arathatja sikereit a nagyvilágban.

Skorpió férfi - Rák nő

Ideális házasság, el nem fáradó erotikus kapcsolat. A Rák tökéletes feleség, aki nemigen mer szembeszállni férje akaratával. Pompásan megvannak együtt.

Szűz férfi - Rák nő

A Szűz nem akar bántani, de a szavai sokszor fullánkosak. A Rák pedig könnyen sebezhető és egy idő után úgy érzi, hogy egy méhkasban él.

Vízöntő férfi - Rák nő

A Rák nő hódít művészete csodálatra méltó, még a Vízöntőt is ráveheti a házasságra. De az biztos, hogy hamarosan külön szobában alszanak.

 

RÁK FÉRFI

Rák férfi - Kos nő

Első pillanatban úgy érzi, éppen ilyen erős, csodálatosan talpraesett asszonyra vágyott. Igen ám, de annak kevés a Rák és mert őszinte, nem is titkolja. Ezért a Rák szerelme előbb vagy utóbb passzív gyűlöletbe fordul. Kár terveket szövögetnie, sohasem győzheti le a Kost.

Rák férfi - Bika nő

Kiváló kapcsolat, nem fognak csalódni, bár ritkán szerelem az első látásra. Hosszú idő kell, míg felismerik egymás értékeit és azt, hogy jó szövetségesek lehetnek.

Rák férfi - Ikrek nő

Az Ikrek életkedve sokoldalúsága, mozgékonysága jó hatással van a passzív Rákra, de ez a jó hatás egyoldalú. Fordítva sajnos, nem igaz. Az Ikrek nem értik meg a mélyebb érzéseket.

Rák férfi - Rák nő

Az unalom megöli a szerelmet, bármennyire, is közhely ez, igaz. Ez jellemzi kettejük kapcsolatát, amely ugyan békés, nyugodt, kellemes, de mindkettőnek kielégítetlenek a vágyai.

Rák férfi - Oroszlán nő

Nagy, kimerítő erőpróba a Ráknak és az eredménye még a legjobb esetben is csak egy rövid ideig tartó győzelem.

Rák férfi - Szűz nő

A férfi úgy érzi, hogy ez a nő nem érti meg. Mindig hűvös, okos, logikus, nincs benne érzés. Ennek ellenére újra és újra kibékülnek, mert az élet reális, lényeges dolgaiban jól kiegészítik egymást.

Rák férfi - Mérleg nő

A Rák erős belső lelkiéletet él, a Mérlegnek pedig inkább a külső ragyogás és harmónia kell. A kettőt nehéz közös nevezőre hozni már csak azért is, mert az átütő erő mindkettőjükből hiányzik.

Rák férfi - Skorpió nő

Ebben a házasságban az asszony kezében a gyeplő, de ez hasznos lehet. A Skorpió ereje, határozottsága képes a határozatlan Rákból siker embert csinálni. És erotikusan ragyogóan megértik egymást.

Rák férfi - Nyilas nő

A Nyilas csak beszél, beszél, a Rák hallgatja, és egyre jobban szenved attól, hogy ő szóhoz sem jut. Vigyázat, ez addig így marad, amíg a Rák nem képes kimondani a döntő szót: elég volt.

Rák férfi - Bak nő

A Ráknak imponál a Bak céltudatossága, határozottsága. A Bak nő pedig elég emancipált ahhoz, hogy megteremtse és megszervezze az együttélés reális alapját.

Rák férfi - Vízöntő nő

A Ráknak a legfontosabb az otthon. A Vízöntőnek a szabadság. Sokat veszekednek, de újra és újra kibékülnek, mert a Rák ösztönösen vigyáz arra, hogyan lehet a Vízöntőt érzelmileg zsarolni.

Rák férfi - Halak nő

Végre egy nő, aki megérti a Rák férfit. A Halak nő ideális társ, szavak nélkül is tudják, hogy egymáshoz tartoznak.

 

 

 
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!