BejelentésMeg van írva a csillagokban...
Köszöntünk a ZOAN® honlapján ! ! !

MENÜ

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek.
+
Ingyenes tanulmány:
10 megdöbbentő ok, ami miatt nem megy az angol.


Vidámsága, életkedve környezetére is átragad. Egyénisége lehengerlő, munkabírása végtelen. Legfőbb jellemzője a szabadság szeretete, az önállóság mindennél fontosabb számára. A szabályokat felrúgja, nem bírja a kötöttségeket. Csak olyan helyzetekben érzi jól magát, ahol szabadon mozoghat, megállás nélkül vágtathat. Gyakori hangulatváltozásai különösek és kiszámíthatatlanok. Az állandóság nem jellemző rá. Nem bírja érzelmeit fékezni, de lángolása hamar kialszik. Untatják a hosszú, mély kapcsolatok. A biztonsággal nem sokat törődik, bár az anyagi jólétet sokra tartja. Jó üzletembernek tartják, gyorsan, határozottan dönt különböző helyzetekben. Az ellentmondást nem tűri, uralkodni akar, minden figyelmet magára irányítva.

A Ló típusai

VÍZ-LÓ: A legfogékonyabb Ló az újdonságok, a változások iránt. Vidám partnernek és jó társaságnak tartják, bár barátaival sokszor türelmetlenné és ingerlékennyé válhat. Lelkesen vág bele a dolgokba, de terveit sohasem tudja véghez vinni.

TŰZ-LÓ: A kínaiak félnek tőle, veszélyes Ló hírében áll. Mély sebeket, csalódásokat okozhat meggondolatlanságával. Nem beszélve arról, hogy ha több önfegyelme volna, elkerülhetne sok kritikus helyzetet. Lelkesedése, kalandvágya egyre újabb és újabb érzelmek, tapasztalatok felé űzi.

FA-LÓ: A Fa elem befolyása visszafogja szenvedélyes természetét. Hasznosan működik együtt másokkal, ha több benne a fegyelem és kevesebb az indulat. Saját érzelmeit is fékezni tudja, igazságosabb, rugalmasabb mint a többi Ló

FÉM-LÓ: Benne gyűltek össze a Ló főbb jellemvonásai. Élvezibefolyását, uralkodik a többiek felett. Mozgásigénye kimeríthetetlen, kalandozásainak se vége, se hossza. A felelősséget, függőséget és szabályokat nem tudja elviselni, saját függetlensége szerelmese.

FÖLD-LÓ: A Föld elem nyugodtságot ad neki. Ennek köszönhetően logikusabban gondolkodik ló társainál. Néha talán túlságosan is megfontolja döntéseit, ami pedig nem jellemző a Lovakra. Amibe belevág, azt véghez is viszi, amíg siker nem koronázza tetteit.
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!