BejelentésMeg van írva a csillagokban...
Köszöntünk a ZOAN® honlapján ! ! !

MENÜ

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.
BIKA NŐ

Bika férfi - Bika nő

Biztos gazdag örökséget hagynak majd gyerekeikre egy boldog és hosszú kapcsolat (házasság) után.

Bak férfi - Bika nő

Felér egy lottónyereménnyel. Szép otthon, biztos anyagiak, nyugodt élet, hűség. És még az ágyban is jól megértik egymást.

Halak férfi - Bika nő

A Bika anyagias és józan, a Halak saját álomvilágában érzi igazán jól magát. Ennek ellenére hosszú távon együtt maradnak, mert a szexben jól megértik egymást.

Ikrek Férfi - Bika nő

A Bika egészen magának akarja ötletgazdag és talpraesett Ikrek partnerét, aki viszont képtelen egyetlen nőt szeretni egész életében.

Kos férfi - Bika nő

Látszólag csupa ellentét. Egyikük takarékos, kitartó, a másik impulzív, lendületes és szenvedélyes. Szerencsés esetben jól kiegészíthetik egymást: Ha a nő kezeli a kasszát, mindig lesz benne elég pénz. Férje lelkesedését nem szabad korlátoznia, csak ügyesen irányítania.

Mérleg férfi - Bika nő

Mindketten a Vénusz szülöttei. Érthető tehát, hogy az első és legfontosabb a szerelem. Ebben nem is lesz semmi hiba, az anyagiakban annál több. A Mérleg nem takarékos, különösen ha nem ő keres többet, hanem a másik.

Nyilas férfi - Bika nő

Jó a szexuális kapcsolat, mégsem lesz tartós a házasság. Egyik sem tud kibújni a bőréből. A Bika szívesen számolja ki a zsebpénzt és gúzsba kötné a férjét, a Nyilas nem képes egy nőnek szentelni az életét.

Oroszlán férfi - Bika nő

Hát nem túl jó választás. Mindketten a végsőkig és csökönyösen ragaszkodnak a saját véleményükhöz. A Bika férj meg akarja fogni a pénzt, az Oroszlán nő pedig reprezentálni szeretne vele.

Rák férfi - Bika nő

Kiváló kapcsolat, nem fognak csalódni, bár ritkán szerelem az első látásra. Hosszú idő kell, míg felismerik egymás értékeit és azt, hogy jó szövetségesek lehetnek.

Skorpió férfi - Bika nő

Nagy szerelem, lángoló szenvedély, de a kölcsönös féltékenykedés teljesen és tökéletesen megkeserítheti mindkettőjük életét.

Szűz férfi - Bika nő

Ragyogóan kiegészítik egymást. Az anyagi biztonság mindkettőjük számára nagyon fontos és a Bika asszony biztos nem fogja elherdálni a megszerzett javakat.

Vízöntő férfi - Bika nő

A Bika szenvedélye magával sodorhatja a Vízöntőt, aki hamarosan bilincsben érzi magát és már másra sem tud gondolni, csak a szabadulásra.

BIKA FÉRFI

Bika férfi - Bika nő

Biztos gazdag örökséget hagynak majd gyerekeikre egy boldog és hosszú kapcsolat (házasság) után.

Bika férfi - Ikrek nő

Féltékenységi jelenetek garantálva. A Bika nem szereti a szarvakat, különösen, ha olyan szép számmal rakják rá, mint ahogy azt az Ikrek nő teszi.

Bika férfi - Rák nő

Szerencsés házasság, sokáig tartó boldogság. Szép, meghitt otthon, ragyogóan ellátott gyermek, mindketten példás szülők.

Bika férfi - Oroszlán nő

Az ágyban jó lehet, de azon kívül aztán nem igen. Az Oroszlán nő önálló és büszke, ráadásul túlságosan költséges szerető.

Bika férfi - Szűz nő

Mindketten realisták, sok mindent meg tudnak teremteni együtt. Csendesen és békésen élhetnek, bár a Bikának biztosan lesznek erotikus kilengései, de erről diplomatikusan hallgat.

Bika férfi - Mérleg nő

Élvezetes szerelem és élvezetes együttélés. Mindketten szeretik a szépet, gyengédek egymáshoz, és ha el is térnek mellékvágányokra, újra és újra összefutnak.

Bika férfi - Skorpió nő

Tartós és jó egymásra találás. Szeretik, értékelik egymást, a féktelen veszekedések ellenére, amire legtöbbször a Bika hűtlensége ad okot.

Bika férfi - Nyilas nő

Sok pénzt és sok gyengédséget igényel a férfitól. A beteljesedés mégis kétséges, mert a Nyilas semmiképpen sem akar gyorsan házasodni, azt meg végképp nem, hogy utána négy fal közé zárva csak a gyermekeinek éljen.

Bika férfi - Bak nő

A sors kegyes ajándéka lehet. Az élet fontos kérdéseiben megbízható és hűséges szövetségesek és sikeresek is. Némi szépséghiba, hogy a Bikának éjjelente merészebb, erotikusabb álmai támadnak.

Bika férfi - Vízöntő nő

A Bika úr akar lenni a saját házában. Ez ebben az esetben teljesen lehetetlen. Más világban élnek, nem sok esélyük van, hogy összetalálkozzanak.

Bika férfi - Halak nő

A Halaknak szüksége van a Bika határozottságára, gyakorlati realitására. A Bika cserébe sok gyengédséget, meleg érzést és dédelgetést kap asszonyától.
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!