BejelentésMeg van írva a csillagokban...
Köszöntünk a ZOAN® honlapján ! ! !

MENÜ

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek.
+
Ingyenes tanulmány:
10 megdöbbentő ok, ami miatt nem megy az angol.
Kígyó

Annak ellenére, hogy a jegynek nyugaton nincs jó híre, keleten a bölcsesség, a lelkesedés jele. Vonzó és elbűvölő egyéniség, a kígyót varázslatos állatnak tartják Kínában. Ismeri képességeit, intelligenciája hatalmas. Könnyen tanul, megtalálja a dolgok lényegét. Nehezen bízik meg mások tanácsaiban, véleményüket nem sűrűn fogadja el. Döntései átgondoltak, leginkább magára hallgat. Kiszámíthatatlannak tűnhet, nem mutatja ki érzelmeit. Gyakran a nyugodt, vidám álarc mögött, amit a külvilág lát belőle, óriási viharok dúlnak. A sérelmeket nehezen felejti, sokáig benne élnek, a kedvező pillanatban érkezik majd a bosszú. Külsőben és beszédben is kiemelkedik az átlagból. Mondataidat teletűzdeli humorral, iróniával. Barátaival uralkodó, követelőző, nehezen nyílik meg. Ritkán alakít ki komoly, tartós kapcsolatokat. Szerelmi élete kalandokkal telített, a változatosságot keresi. Javíthatatlan hűtlennek tartják, de nem mindig megérdemelten.

A Kígyó típusai

VÍZ-KÍGYÓ: Aki a közelébe jut, az a befolyása alá kerül, egyénisége elbűvölő. Érdeklődik a titkos, misztikus dolgok iránt. Ugyanakkor az üzlethez is ért. A lényegre tör, elhagyva a felesleges részleteket. Természete nagyon bosszúálló, sokáig nem felejti el a sérelmeket.

TŰZ-KÍGYÓ: Csak magában bízik, mások véleménye hidegen hagyja. Minden erővel a hatalom elérésére törekszik, és gyakran el is éri a sikert. Nehezen létesít tartós kapcsolatokat, féltékenysége, uralkodása meggátolja benne.

FA-KÍGYÓ: A Fa befolyása különlegessé teszi. Lelkesedik a művészetekért, az élet minden szépségét értékelni tudja. Sokszor túlságosan követelőző. Üzleti érzékének köszönhetően elkerüli a veszélyes helyzeteket.

FÉM-KÍGYÓ: Egyetlen célja a siker,és nagy önbizalommal hajszolja. Természete túlzottan is uralkodni vágyó, néha már-már elviselhetetlenné válik. Ugyanakkor jólelkű és nagyszerű társ is tud lenni.

FÖLD-KÍGYÓ: Nyugodtabban él a többi Kígyónál, a Föld befolyása kiegyensúlyozottá teszi. Jó barátságokat köthet, érzelmeiben is komolyabb. Álmait valóra válthatja, vezető beosztásokat tölthet be az életben.
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!