BejelentésMeg van írva a csillagokban...
Köszöntünk a ZOAN® honlapján ! ! !

MENÜ

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek.
+
Ingyenes tanulmány:
10 megdöbbentő ok, ami miatt nem megy az angol.
Bivaly

Fő jellemvonása a nyugalom és a módszeresség. Munkájában határtalan türelemmel, aprólékosan kitervezve valósítja meg önmagát. Nézetei konzervatívak, a hagyományokat tiszteletben tartja. Szívesen hallgatja meg mások véleményét, de azoknak hatására ritkán változtatja meg sajátját, sőt néha makacsul ragaszkodsz ahhoz. Kitörései, amelyek néha nyugalmát váltják fel, igen veszélyesek lehetnek. Sokszor vezető beosztásban dolgozik, ennek titka pedig tekintélyt parancsoló szelleme. A siker eléréséhez a kijárt utakat választja, kerüli a kalandos, kockázatos vállalkozásokat. Bizalmatlan, néha még goromba is. Nehezen kezdeményez barátságot, a magányt jól tűri. Sokkal inkább az eszére hallgat, mint a szívére. A házasságban szeretné elkerülni, hogy párja önálló legyen, de ugyanakkor hűséges és jó társ.

A Bivaly típusai

VÍZ-BIVALY: Nyitottabb az újdonságok, a változások iránt, jobban megfogadja mások tanácsait. Rugalmasabban él a többi Bivalynál, jó kedvvel, nagy akaraterővel dolgozik. Céljait legtöbbször eléri.

FA-BIVALY: Alkalmazkodóbb a többieknél, könnyebben fogad be változásokat. Még a jól kijárt útról is képes letérni, ha az szükséges tervei megvalósításához. Magánéletét sokszor háttérbe szorítja hivatása miatt.

TŰZ-BIVALY: A legerősebb, leguralkodóbb Bivaly. Másokat lenéz, könyörtelenül szórja ki köreiből, akiket nem tart érdemesnek társaságára. Túlzottan is makacs, önfejű, nehéz annak, aki vele él.

FÉM-BIVALY: A Fém hatása rugalmatlanná, keménnyé teszi. Véleményét az egész világra rá akarja erőltetni, és ez viharos összetűzésekhez vezet. Magánélete érzelmekben nem túl gazdag, inkább a siker elérésére összpontosít.

FÖLD-BIVALY: Lassúsága elválasztja a többi Bivalytól. Tervei -ha lehet- még aprólékosabban kidolgozottak. Legtöbbször, ha lassan is, de siker koronázza munkáját. Magánéletében is biztonságra, nyugalomra és őszinte társra vágyik.
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!