BejelentésMeg van írva a csillagokban...
Köszöntünk a ZOAN® honlapján ! ! !

MENÜ

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek.
+
Ingyenes tanulmány:
10 megdöbbentő ok, ami miatt nem megy az angol.
Patkány

Élénk, határozott személyiség. Sikereit vonzerejének, és határtalan akaraterejének köszönheti. Erőssége a megfigyelőképesség, jó emlékezet és aprólékosság. Szereti a jólétet, ritkán találni köztük sikertelen embert. Egyetlen veszélynek lehet kitéve, hogy túl sok dologgal foglalkozik egyszerre, elaprózza magát, kimerítve összes energiáját. Nagy szerepet tulajdonít magánéletének, otthonában is állandóan cselekvő, hasznos ember próbál lenni.

A Patkány tipusai

VÍZ-PATKÁNY: Vonzódik minden iránt, ami gondolkodással, tudással áll összefüggésben. A legjobb írók közülük kerülnek ki. Az emberi léleknek szinte nincs titka előttük, barátaikat alaposan megválogatják. A ravaszság és számítás hiányzik belőle, érzékeny, sebezhető tud lenni.

TŰZ-PATKÁNY: Sokszor kellemetlen helyzetbe sodorja magát a türelmetlenségével és elhamarkodott döntéseivel. Rossz tulajdonságai közé tartozik az erőszakosság és az akaratosság. De azért őszinte és nyitott, sőt néha még érzékeny is. Bátorsága, akaratereje átsegíti a nehézségeken.

FA-PATKÁNY: Az aprólékos Patkányok közül is ő a leggondosabb. Munkabírása rendkívüli, hivatásának teljesen átadja magát. A magánéletre kevés ideje marad. Társként túl önzőnek tartják, mégis minden társaságban szeretik.

FÉM-PATKÁNY: Ő a Patkányok közül a legellentmondásosabb. Érzékenységét komor álarc mögé próbálja rejteni. Sokszor saját irigysége, féltékenysége ejti rabul. Szüksége van a sikerre, a tündöklésre, s legtöbbször el is éri.

FÖLD-PATKÁNY: A Föld befolyása erőssé, határozottá teszi. Alaposan kigondolt terveit fegyelmezetten viszi véghez. Nem fut elérhetetlen álmok után, fő célja a biztonságos megélhetés.
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!