BejelentésMeg van írva a csillagokban...
Köszöntünk a ZOAN® honlapján ! ! !

MENÜ

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.
KOS NŐ

Bak férfi - Kos nő

A Kos sohasem veszíti el az optimizmusát, a Bak pedig képtelen teljesen feladni a született pesszimizmusát. Rövidtávon izgalmas feladatnak tűnhet egymás megváltoztatása, de ez az erőpróba mindkettőjük számára bukással végződik.

Vízöntő férfi - Kos nő

Változékony, de boldog kapcsolat. Mindketten ötletgazdagok, ez átsegíti őket a kríziseken is. A Kos az igazság bajnoka akar lenni és  hajlamos a hirtelen és puskaporos vitákra. A Vízöntő ezúttal engedni is képes, bár az érzelmi vulkánkitöréseket nem tudja produkálni, bármennyire is vágyódik erre asszonya.

Halak férfi - Kos nő

A Kos sokszor jól segíti a Halakat rossz hangulatuk leküzdésében, de ez kevés egy tartós kapcsolathoz. A Kos állandóan elrohan, a Halak pedig szenvedve visszavárja.

Ikrek Férfi - Kos nő

Jól megértik egymást, minden ellenkező látszat ellenére. Mindaddig, amíg a nappali veszekedés után képesek éjszakára kibékülni.

Kos férfi - Kos nő

Tányérvagdosó hatalmas veszekedések és lángolóan szerelmes kibékülések. Ha a bennük rejlő harckedvet inkább a közös élet akadályainak leküzdésében élik ki, az aranylakodalomig elégedetten élhetnek és nem fognak unatkozni.

Mérleg férfi - Kos nő

Klasszikus esete az ellentétek vonzásának, majd minden esetben házasság lesz belőle, mégpedig tartós és egy cseppet sem unalmas.

Nyilas férfi - Kos nő

Tüzes szerelem. Nagy egymásra találás. Szenvedélyes összetalálkozások és hasonlóan heves viták, de gyorsan jön a kibékülés. Házasságban egyetlen gond lehet: mindketten könnyelműen bánnak a pénzzel, s ráadásul szívesen kockáztatnak.

Oroszlán férfi - Kos nő

Minden esetben nagy lángoló szerelem, ami ide-oda ingázik a háború és a béke között. Ha nem túl fiatalon kerülnek össze, még szerencsés házasság is lehet.

Rák férfi - Kos nő

Első pillanatban úgy érzi, éppen ilyen erős, csodálatosan talpraesett asszonyra vágyott. Igen ám, de annak kevés a Rák és mert őszinte, nem is titkolja. Ezért a Rák szerelme előbb vagy utóbb passzív gyűlöletbe fordul. Kár terveket szövögetnie, sohasem győzheti le a Kost.

Skorpió férfi - Kos nő

Harmóniáról szó sem lehet. Ez a kapcsolat egy állandó harc két erős egyéniség között. Lehet érdekes, izgató és kimerítő, de soha nem ad teljes győzelmet és megnyugvást. A rövid fegyverszünetek idején azonban szenvedélyes éjszakákat töltenek együtt.

Szűz férfi - Kos nő

Az első pillanatra borzasztóan izgalmas lehet a Kos asszony. Annyira újszerű, annyira sok benne a vitalitás. A Szűz szívesen analizálgatja társát, a Kost viszont ez borzasztóan idegesíti. Úgy, hogy egy nagy vita után lehet, hogy faképnél hagyja.

KOS FÉRFI

Kos férfi - Kos nő

Tányérvagdosó hatalmas veszekedések és lángolóan szerelmes kibékülések. Ha a bennük rejlő harckedvet inkább a közös élet akadályainak leküzdésében élik ki, az aranylakodalomig elégedetten élhetnek és nem fognak unatkozni.

Kos férfi - Bika nő

Látszólag csupa ellentét. Egyikük takarékos, kitartó, a másik impulzív, lendületes és szenvedélyes. Szerencsés esetben jól kiegészíthetik egymást: Ha a nő kezeli a kasszát, mindig lesz benne elég pénz. Férje lelkesedését nem szabad korlátoznia, csak ügyesen irányítania.

Kos férfi - Ikrek nő

Minden ragyogóan indul, ilyen rámenős hódítónak szívesen adja meg magát az Ikrek szülött. A mézeshetek elmúltával már jelentkeznek a gondok. A Kos egyre idegesebb lesz az Ikrek megbízhatatlanságától, ő pedig unatkozik.

Kos férfi - Rák nő

Sok könny és fájdalom a Ráknak. Ám ha a közelében van, mindent elfelejt, mert imponál neki a lendülete és az ereje, és az, hogy biztonságban érezheti magát mellette.

Kos férfi - Oroszlán nő

Csodálatos egymásra találás, mindketten nagyvonalúak és uralkodni akarnak. Ha az egyik enged, akkor ideális lesz a házasság.

Kos férfi - Szűz nő

Hosszú távon biztos, hogy egymás idegeire mennek! Ez az a tipikus házasság, ahol minden nap vita van abból, hogy a férj levette-e a cipőjét.  Aki egy idő után csak azért sem veszi le! Sőt, sáros lábbal mászkálja végig a lakást, s közben azon kesereg, hogy a felesége miért a takarításban és nem az ágyban éli ki az energiáit.

Kos férfi - Mérleg nő

Hosszú, tartós kapcsolat, sőt, legtöbbször házasság. Ragyogóan kiegészítik egymást. A Mérleg éppen ilyen határozott, döntőképes lovagra vágyott, aki mindig készségesen megvédi és a hódolatát is kimutatja.

Kos férfi - Skorpió nő

Változatos együttélés, erősen erotikus kapcsolat, de mert mindketten erősek, sok összecsapással. A Kos ne áltassa magát azzal, ha félrelép, hogy ezt asszonya nem veszi észre és nem veri le rajta százszor is.

Kos férfi - Nyilas nő

Gyorsan fellobbanó szenvedélyes szerelem, de rövid ideig tart. A Nyilas félti a függetlenségét, a Kos pedig soha nem lesz engedelmes férj.

Kos férfi - Bak nő

Hát nem ez az a kapcsolat, amiről álmodtak. A Kos semmiképpen sem akar emancipált asszonyt, a Baknak pedig roppant fárasztó az ideáljaiból földi viszonyok közé rángatni a társát.

Kos férfi - Vízöntő nő

Szép és tartós szerelem lehet, ha a Kos nem akarja leigázni Vízöntő asszonyát. Meg kell elégednie azzal, amit az önként és szívesen ad. Unatkozni biztosan nem fognak, mert mindkettőnek színes, gazdag a fantáziája.

Kos férfi - Halak nő

Egy flört erejéig még igen, de a házasságban a Halak mindig úgy érzi, hogy egy elefánt jár álmai porcelánboltjában.  

 

 

 
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!