BejelentésMeg van írva a csillagokban...
Köszöntünk a ZOAN® honlapján ! ! !

MENÜ

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.


A Nyilas kapcsolatai

NYILAS NŐ

Nyilas férfi - Nyilas nő

A nászutat roppant élvezik és később is úgy élnek, mintha még mindig úton lennének. Az otthonuk nem nagyon fontos, hiszen alig élnek benne. Hol utaznak, hol barátoknál töltik az időt. Sportolnak, szórakoznak, egyre gyakrabban külön utakon. Vigyázat, gyermeket csak akkor vállaljanak, ha időmilliomos és gyermekszerető nagyszülők is vannak.

Bak férfi - Nyilas nő

A Nyilas imád vendégségbe járni, a Bak talán ezt utálja a legjobban. És ha csak ez lenne az egyetlen ütközési pont! De sajnos sokkal több van. Igen nagy diplomáciát követel mindkettőjüktől ez a kapcsolat.

Bika férfi - Nyilas nő

Sok pénzt és sok gyengédséget igényel a férfitól. A beteljesedés mégis kétséges, mert a Nyilas semmiképpen sem akar gyorsan házasodni, azt meg végképp nem, hogy utána négy fal közé zárva csak a gyermekeinek éljen.

Halak férfi - Nyilas nő

A férfi Halaknak vonzó a Nyilas nő, sok minden tetszik benne. A temperamentuma, a határozottsága. Egy darabig egész jól elvannak, mert a Halak nem számoltatja be az idejéről. Később végleg eltűnik otthonról a Nyilas.

Ikrek Férfi - Nyilas nő

Általában jól berendezik az életüket azután is, hogy az első lángolás elmúlt. Fontos, hogy anyagilag függetlenek maradjanak, mert egyik sem szereti, ha kiszámítják a zsebpénzét.

Kos férfi - Nyilas nő

Gyorsan fellobbanó szenvedélyes szerelem, de rövid ideig tart. A Nyilas félti a függetlenségét, a Kos pedig soha nem lesz engedelmes férj.

Mérleg férfi - Nyilas nő

Nagy és tartós szerelem lehet, ha nem akarják korlátozni egymás szabadságát. Ezen áll, vagy bukik, hogy boldog vagy szerencsétlen lesz házasságuk.

Oroszlán férfi - Nyilas nő

Szép és nagy szerelem lehet, és hamarosan szóba kerül a házasság is, ami a mézeshetek elmúltával is kellemes és biztos kapcsolat mindkettőjüknek.

Rák férfi - Nyilas nő

A Nyilas csak beszél, beszél, a Rák hallgatja, és egyre jobban szenved attól, hogy ő szóhoz sem jut. Vigyázat, ez addig így marad, amíg a Rák nem képes kimondani a döntő szót: elég volt.

Skorpió férfi - Nyilas nő

A szerelemben jól megértik egymást. Mégis nagyon sok vita lesz, mert a Skorpió féltékeny, a Nyilas pedig nem tűri a korlátokat.

Szűz férfi - Nyilas nő

Életvidám, vonzó nőnek találja, első pillantásra. Aztán kénytelen rájönni, hogy rendetlen, felületes, túlságosan sokat beszél és pontatlanul fogalmaz. Ennek már a fele is elég, hogy lemondjon a leánykérési szándékáról.

Vízöntő férfi - Nyilas nő

Szexuálisan kiválóan megértik egymást, máskülönben kevésbé. A Nyilas szereti a jogszerű, törvényes dolgokat. A Vízöntő öntudatlanul is lázad ezek ellen. Mindkettő a maga útját járja, ritkán találkoznak.   

NYILAS FÉRFI

Nyilas férfi - Kos nő

Tüzes szerelem. Nagy egymásra találás. Szenvedélyes összetalálkozások és hasonlóan heves viták, de gyorsan jön a kibékülés. Házasságban egyetlen gond lehet: mindketten könnyelműen bánnak a pénzzel, s ráadásul szívesen kockáztatnak.

Nyilas férfi - Bika nő

Jó a szexuális kapcsolat, mégsem lesz tartós a házasság. Egyik sem tud kibújni a bőréből. A Bika szívesen számolja ki a zsebpénzt és gúzsba kötné a férjét, a Nyilas nem képes egy nőnek szentelni az életét.

Nyilas férfi - Ikrek nő

Mindketten szívesen utaznak, és nem utolsó sorban örömüket lelik a flörtben. De ritkán házasodnak össze és ezt bölcsen teszik.

Nyilas férfi - Rák nő

A Rák könnyei nem hatják meg, ám azt értékelni tudja, hogy otthona kényelmes. Gyengédséggel és megszokott sörével várják, bármilyen későn is jön. A Rák nem lesz boldog ebben a kapcsolatban.

Nyilas férfi - Oroszlán nő

Hosszú távú szövetség, sok mindent kölcsönösen becsülnek egymásban. De vigyázat. Az Oroszlán harapni is tud, nem szabad felingerelni.

Nyilas férfi - Szűz nő

Vonzzák egymást, ezért sokszor összetalálkoznak. Aztán egy csalódással gazdagabban el is válnak.

Nyilas férfi - Mérleg nő

Már az első pillanatban megkívánja az elegáns, finom és nőies Mérleget. Jól teszi, ha hamarosan az anyakönyvvezető elé viszi, mert megértő, engedékeny feleséget kap.

Nyilas férfi - Skorpió nő

A Nyilas a rá jellemző optimizmussal ugrik fejest ebben kapcsolatba. Azzal a biztos tudattal, hogy ha nem sikerül, legfeljebb elválnak. Ezúttal azonban téved, erre csak akkor kerülhet sor, ha a Skorpió is úgy dönt. Ezt ritkán teszi, inkább fokról fokra jó férjet farag belőle.

Nyilas férfi - Nyilas nő

A nászutat roppant élvezik és később is úgy élnek, mintha még mindig úton lennének. Az otthonuk nem nagyon fontos, hiszen alig élnek benne. Hol utaznak, hol barátoknál töltik az időt. Sportolnak, szórakoznak, egyre gyakrabban külön utakon. Vigyázat, gyermeket csak akkor vállaljanak, ha időmilliomos és gyermekszerető nagyszülők is vannak.

Nyilas férfi - Bak nő

Hát nem sok szabadideje lesz a Nyilasnak! A Bak nő nem engedi, hogy energiáit elpazarolja a barátokra, a szórakozásra, a kalandokra. A munkáját azonban odaadóan segíti. Karrierje tehát biztosított, a forró szerelmes éjszakák már kevésbé.

Nyilas férfi - Vízöntő nő

Szabad és boldog kapcsolat, kölcsönösen megértik és becsülik egymást, egyszóval házasságból ötös.

Nyilas férfi - Halak nő

A Nyilas könnyen fennakad a Halak nő hálóján, sőt, úgy belegabalyodik, hogy évekig tart, amíg kiszabadul. Addig azonban úgy megszokja, hogy végül mégsem megy el.

 
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!