BejelentésMeg van írva a csillagokban...
Köszöntünk a ZOAN® honlapján ! ! !

MENÜ

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek.
+
Ingyenes tanulmány:
10 megdöbbentő ok, ami miatt nem megy az angol.


MÉRLEG NŐ

Mérleg férfi - Mérleg nő

Azonnal és tökéletesen megértik egymást, de ez az a szerelem, ahol 10 évi jegyesség után sincs kitűzve az esküvő pontos dátuma. Nem azért, mert nem szeretik egymást, hanem mert mindketten óvakodnak kimondani a döntő szót.

Bak férfi - Mérleg nő

A Bak büszkén vonul az oldalán a szép, és nőies Mérleggel. Később ugyanez meglehetősen sok pénzébe kerül majd, mert a Mérleg vásárlásokkal kárpótolja magát a hiányzó romantikáért.

Bika férfi - Mérleg nő

Élvezetes szerelem és élvezetes együttélés. Mindketten szeretik a szépet, gyengédek egymáshoz, és ha el is térnek mellékvágányokra, újra és újra összefutnak.

Halak férfi - Mérleg nő

Mindketten szeretik a békés, nyugodt életet, de ez kevés ahhoz, hogy együtt maradjanak. Ráadásul mindketten határozatlanok, így valószínűleg a győztes a felbukkanó harmadik lesz.

Ikrek Férfi - Mérleg nő

Nagy egymásra találás. Meglepő gyorsan kötnek ki az anyakönyvvezető előtt, mert mindkettő házasodni akar. Később a Mérleg kissé csalódott lesz, de elég diplomatikus és diszkrét ahhoz, hogy elsimítsa az ellentéteket.

Kos férfi - Mérleg nő

Hosszú, tartós kapcsolat, sőt, legtöbbször házasság. Ragyogóan kiegészítik egymást. A Mérleg éppen ilyen határozott, döntőképes lovagra vágyott, aki mindig készségesen megvédi és a hódolatát is kimutatja.

Nyilas férfi - Mérleg nő

Már az első pillanatban megkívánja az elegáns, finom és nőies Mérleget. Jól teszi, ha hamarosan az anyakönyvvezető elé viszi, mert megértő, engedékeny feleséget kap.

Oroszlán férfi - Mérleg nő

A Mérleg általában szép és tud reprezentálni. Egy ilyen feleséggel az oldalán az Oroszlán valóban királyi módon vonulhat be a társaságba és még az sem zavarja, hogy ez a ragyogás meglepően sok pénzébe kerül.

Rák férfi - Mérleg nő

A Rák erős belső lelkiéletet él, a Mérlegnek pedig inkább a külső ragyogás és harmónia kell. A kettőt nehéz közös nevezőre hozni már csak azért is, mert az átütő erő mindkettőjükből hiányzik.

Skorpió férfi - Mérleg nő

A Mérleg jó diplomáciai képességével, sokáig elaltatja férje féltékenységét. Akármilyen jól sikerül is ez, a Skorpió joggal érzi, hogy társa nem szereti olyan mélyen és szenvedélyesen, mint ő. És igaza van.

Szűz férfi - Mérleg nő

Hosszú távon mindketten csalódottak és egyre jobban bosszankodnak a másik rossz tulajdonságai miatt. Elkerülendő kapcsolat.

Vízöntő férfi - Mérleg nő

Az Ideális pár! Ezt ők is érzik. Ezért kétszer is meggondolják, hogy akkora ballépéseket kövessenek el, amely kapcsolatukat veszélyeztethetné.

MÉRLEG FÉRFI

Mérleg férfi - Kos nő

Klasszikus esete az ellentétek vonzásának, majd minden esetben házasság lesz belőle, mégpedig tartós és egy cseppet sem unalmas.

Mérleg férfi - Bika nő

Mindketten a Vénusz szülöttei. Érthető tehát, hogy az első és legfontosabb a szerelem. Ebben nem is lesz semmi hiba, az anyagiakban annál több. A Mérleg nem takarékos, különösen ha nem ő keres többet, hanem a másik.

Mérleg férfi - Ikrek nő

Sokat adhatnak és kaphatnak egymástól. Szórakoztató, vidám szerelem, sőt, sok esetben jól sikerült házasság. Még válás esetén sem drámai a befejezés.

Mérleg férfi - Rák nő

Harmonikus házasság lehet, mert kevés a torzsalkodás. Ugyanis a Rák szereti a nyugalmat és békét, a Mérleg pedig a harmóniát. Ám vigyázni kell a Rák túlzott érzékenységére, amit a Mérleg a maga felületességével ritkán vesz észre.

Mérleg férfi - Oroszlán nő

Jaj, de szép pár! - legtöbbször ezt mondják az emberek. Nem tévednek! Valóban azok, sőt, boldogok és szerencsések is együtt.

Mérleg férfi - Szűz nő

Szép, szép a harmónia, de ekkora rend a lakásban a Mérlegnek már nem az, csak pedantéria, amit ösztönösen képtelen elviselni. A Szűz feleség pedig felületesnek és megbízhatatlannak tartja a férjét. Nem a legideálisabb kapcsolat.

Mérleg férfi - Mérleg nő

Azonnal és tökéletesen megértik egymást, de ez az a szerelem, ahol 10 évi jegyesség után sincs kitűzve az esküvő pontos dátuma. Nem azért, mert nem szeretik egymást, hanem mert mindketten óvakodnak kimondani a döntő szót.

Mérleg férfi - Skorpió nő

A Mérleg határozatlan, a Skorpió épp az ellenkezője. Szerelmi étvágyuk egyforma, de egyik sem tud bármennyire is akar lelki társa lenni a másiknak.

Mérleg férfi - Nyilas nő

Nagy és tartós szerelem lehet, ha nem akarják korlátozni egymás szabadságát. Ezen áll, vagy bukik, hogy boldog vagy szerencsétlen lesz házasságuk.

Mérleg férfi - Bak nő

Ebből a párkapcsolatból a Mérleg kitartást, realitást, határozottságot tanulhatna ám kérdés, hogy akar-e? Ha a Bak nő engedékenyebb, megmaradnak egymás mellett.

Mérleg férfi - Vízöntő nő

Ideális pár. Sok romantika, nagyvonalú elnézés és gyengéd szerelem jellemzi kapcsolatukat, ami azonban soha nem igazán szenvedélyes. Ennek ellenére kitűnően érzik magukat benne.

Mérleg férfi - Halak nő

Előbb-utóbb mindkettőjük életében feltűnik a harmadik, akit kitörő örömmel üdvözölnek, mert jó ok arra, hogy végre szakítsanak.
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!