BejelentésMeg van írva a csillagokban...
Köszöntünk a ZOAN® honlapján ! ! !

MENÜ

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.
HALAK NŐ

Halak férfi - Halak nő

Érzelmileg és szexuálisan soha nem lesznek problémáik. Ez már egy olyan szilárd alap, amire bátran lehet építeni. Problémát csak az jelenthet, hogy nem tudják egymást kirángatni gyakori kedélyhullámzásaikból.

Bak férfi - Halak nő

Ismét egy nő, akivel harmóniában élhet. A Bak nagyon zárkózott, titkolja az érzelmeit. Ezúttal csodálkozni fog, mert a Halak nő mindig ösztönösen ráérez mi bántja, miben segíthetné. Mindezt szívesen teszi, nem vár érte ellenszolgáltatást.

Bika férfi - Halak nő

A Halaknak szüksége van a Bika határozottságára, gyakorlati realitására. A Bika cserébe sok gyengédséget, meleg érzést és dédelgetést kap asszonyától.

Ikrek Férfi - Halak nő

Az Ikrek kíváncsiságát ingerli, vonzza a Halak titokzatossága, amit azonban sosem fejthet meg, mert ahhoz túl felszínes. Nem igazán boldog kapcsolat.

Kos férfi - Halak nő

Egy flört erejéig még igen, de a házasságban a Halak mindig úgy érzi, hogy egy elefánt jár álmai porcelánboltjában.

Mérleg férfi - Halak nő

Előbb-utóbb mindkettőjük életében feltűnik a harmadik, akit kitörő örömmel üdvözölnek, mert jó ok arra, hogy végre szakítsanak.

Nyilas férfi - Halak nő

A Nyilas könnyen fennakad a Halak nő hálóján, sőt, úgy belegabalyodik, hogy évekig tart, amíg kiszabadul. Addig azonban úgy megszokja, hogy végül mégsem megy el.

Oroszlán férfi - Halak nő

Ez egy olyan háló, amiből a Halak csak nehezen tud kiúszni, bár hamarosan rájön, hogy ezúttal nem az álomlovagba botlott. Az Oroszlánnak pedig idő kell, amíg rájön, hogy a parancsai ellen nem tiltakoznak ugyan, de nem is teljesítik azokat.

Rák férfi - Halak nő

Végre egy nő, aki megérti a Rák férfit. A Halak nő ideális társ, szavak nélkül is tudják, hogy egymáshoz tartoznak.

Skorpió férfi - Halak nő

Ez egy ideális pár. Nagy és mély érzések, erős vonzás és változatos erotika. Boldog és szép évek várnak rájuk.

Szűz férfi - Halak nő

Vonzzák egymást, nagy szerelem lehet, de a Halak mindig a maga álomvilágában marad, bármennyire is próbálja a Szűz rádöbbenteni a realitásokra. A Halak nem nevelhető, csak alkalmazkodik.

Vízöntő férfi - Halak nő

Kiváló és tartós kapcsolat. A szexben az első lépést mindig a Vízöntő teszi, amire a Halak meglepő ötletességgel reagál.

HALAK FÉRFI

Halak férfi - Kos nő

A Kos sokszor jól segíti a Halakat rossz hangulatuk leküzdésében, de ez kevés egy tartós kapcsolathoz. A Kos állandóan elrohan, a Halak pedig szenvedve visszavárja.

Halak férfi - Bika nő

A Bika anyagias és józan, a Halak saját álomvilágában érzi igazán jól magát. Ennek ellenére hosszú távon együtt maradnak, mert a szexben jól megértik egymást.

Halak férfi - Ikrek nő

Az Ikrek a szavak mestere, s ez eleinte tetszik a Halaknak. Az Ikrek kíváncsiságát pedig izgatja a Halak titokzatossága. Hosszú távon nem lesz tartós a kapcsolat az Ikrek szeszélyessége miatt.

Halak férfi - Rák nő

Igazi nagy szerelem. Mély, őszinte érzések, nagy lelki megértés, sok tolerancia és csodálatosan szép szerelmes éjszakák.

Halak férfi - Oroszlán nő

A Halaknak imponálhat az Oroszlán, ám fordítva erről szó sem lehet, legfeljebb néhány szerelmes találkáról.

Halak férfi - Szűz nő

Két különböző karakter, ám jól kiegészítik egymást. A Szűz kiválóan ért ahhoz, hogy biztos alapokat építsen Halak férje álomkastélyának. A gyakori viták ellenére jól megvannak egymással, akár az ezüstlakodalomig.

Halak férfi - Mérleg nő

Mindketten szeretik a békés, nyugodt életet, de ez kevés ahhoz, hogy együtt maradjanak. Ráadásul mindketten határozatlanok, így valószínűleg a győztes a felbukkanó harmadik lesz.

Halak férfi - Skorpió nő

Szerencsés az a Halak férfi, akit egy Skorpió partneréül elfogad. Nem fogja megbántani az érzelmeit, szenvedéllyel viszonozza a szerelmét és még arra is marad energiája, hogy férje helyett állandóan és éberen őrködjék otthona anyagi biztonsága felett.

Halak férfi - Nyilas nő

A férfi Halaknak vonzó a Nyilas nő, sok minden tetszik benne. A temperamentuma, a határozottsága. Egy darabig egész jól elvannak, mert a Halak nem számoltatja be az idejéről. Később végleg eltűnik otthonról a Nyilas.

Halak férfi - Bak nő

A Bak nő eleinte figyelemmel hallgatja a férje romantikus elképzeléseit az életről. De otthonukat a maga gyakorlati észjárásával rendezi be. A Halak elég okos ahhoz, hogy átlássa, mindebből haszna származik, így tartós lehet kapcsolatuk.

Halak férfi - Vízöntő nő

Emberségesen élni, ez mindkettőjük legfontosabb célja. Jól megvannak együtt. A férjnek azonban bele kell törődnie, hogy a felesége inkább a barátja, mintsem a szeretője.

Halak férfi - Halak nő

Érzelmileg és szexuálisan soha nem lesznek problémáik. Ez már egy olyan szilárd alap, amire bátran lehet építeni. Problémát csak az jelenthet, hogy nem tudják egymást kirángatni gyakori kedélyhullámzásaikból.
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!