BejelentésMeg van írva a csillagokban...
Köszöntünk a ZOAN® honlapján ! ! !

MENÜ

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.
VÍZÖNTŐ NŐ

Vízöntő férfi - Vízöntő nő

Egyformák, jól megértik egymást. Sikeres házasság lehet, de az éjszakák legtöbbször unalmasak. Mindkettőjüknek tűzre lenne szüksége ahhoz, hogy lángra lobbanjon. Ezt idővel számos kalandban keresik és meg is találják. Erről őszintén beszámolnak egymásnak és továbbra is remekül élnek együtt. Ez az a háromszög, ahol a harmadik szenved, ha rájön, hogy eszköz volt kettőjük erotikus feltöltéséhez.

Bak férfi - Vízöntő nő

Gyakran egészen jó házasság, szexuálisan jól megértik egymást. Sok rokon vonásuk van. Pénzügyekben a hónap végén mindig lesz vita, hiszen a Vízöntő nem takarékos.

Bika férfi - Vízöntő nő

A Bika úr akar lenni a saját házában. Ez ebben az esetben teljesen lehetetlen. Más világban élnek, nem sok esélyük van, hogy összetalálkozzanak.

Halak férfi - Vízöntő nő

Emberségesen élni, ez mindkettőjük legfontosabb célja. Jól megvannak együtt. A férjnek azonban bele kell törődnie, hogy a felesége inkább a barátja, mintsem a szeretője.

Ikrek Férfi - Vízöntő nő

Szerelem az első pillanatra - s azután hosszú, hosszú évekre. A nyitott házasság feltalálói. Egyáltalán nem ismerik a féltékenységet, pedig a kívülállóknak ügy tűnik, mindketten bőven adnak rá okot.

Kos férfi - Vízöntő nő

Szép és tartós szerelem lehet, ha a Kos nem akarja leigázni Vízöntő asszonyát. Meg kell elégednie azzal, amit az önként és szívesen ad. Unatkozni biztosan nem fognak, mert mindkettőnek színes, gazdag a fantáziája.

Mérleg férfi - Vízöntő nő

Ideális pár. Sok romantika, nagyvonalú elnézés és gyengéd szerelem jellemzi kapcsolatukat, ami azonban soha nem igazán szenvedélyes. Ennek ellenére kitűnően érzik magukat benne.

Nyilas férfi - Vízöntő nő

Szabad és boldog kapcsolat, kölcsönösen megértik és becsülik egymást, egyszóval házasságból ötös.

Oroszlán férfi - Vízöntő nő

Szexuálisan semmi gondjuk nem lesz, sőt, ellenkezőleg. De az Oroszlán szereti fitogtatni a hatalmát, a Vízöntő asszony pedig nem tűri, hogy vezessék. Ehhez túlságosan demokratikus beállítottságú, tiltakozik mindennemű diktatúra ellen.

Rák férfi - Vízöntő nő

A Ráknak a legfontosabb az otthon. A Vízöntőnek a szabadság. Sokat veszekednek, de újra és újra kibékülnek, mert a Rák ösztönösen vigyáz arra, hogyan lehet a Vízöntőt érzelmileg zsarolni.

Skorpió férfi - Vízöntő nő

A Skorpió tipikus Otelló a Vízöntő született demokrata. A csalódás előre be van programozva, s könnyen tragédiába torkollhat ez a kapcsolat.

Szűz férfi - Vízöntő nő

Egy könyvről még izgalmas lehet elvitatkozniuk, de ez a maximum. Ezen felül a Vízöntő mindent unalmasnak és idegesítően precíznek talál a Szűzben.

VÍZÖNTŐ FÉRFI

Vízöntő férfi - Kos nő

Változékony, de boldog kapcsolat. Mindketten ötletgazdagok, ez átsegíti őket a kríziseken is. A Kos az igazság bajnoka akar lenni és  hajlamos a hirtelen és puskaporos vitákra. A Vízöntő ezúttal engedni is képes, bár az érzelmi vulkánkitöréseket nem tudja produkálni, bármennyire is vágyódik erre asszonya.

Vízöntő férfi - Bika nő

A Bika szenvedélye magával sodorhatja a Vízöntőt, aki hamarosan bilincsben érzi magát és már másra sem tud gondolni, csak a szabadulásra.

Vízöntő férfi - Ikrek nő

Egyformák. Ami másoknak furcsának tűnik, nekik természetes. Kötetlenségben és boldogan élnek hosszú távon is együtt, miközben mindketten számos flörtöt bonyolítanak le.

Vízöntő férfi - Rák nő

A Rák nő hódító művészete csodálatra méltó, még a Vízöntőt is ráveheti a házasságra. De az biztos, hogy hamarosan külön szobában alszanak.

Vízöntő férfi - Oroszlán nő

Szerelem az első pillanatra! A Vízöntőnek később sokat kell engednie és még többet alkalmazkodnia, hogy a kapcsolat tartós is maradjon.

Vízöntő férfi - Szűz nő

Mindketten reálisak, és ez jó bázis lehet az együttélésre. A Szűzzel az oldalán a Vízöntő gyors karriert csinálhat, de túl kell tennie magát partnere kicsinyességén és le kell mondania szélsőséges ötleteiről a szexben.

Vízöntő férfi - Mérleg nő

Az Ideális pár! Ezt ők is érzik. Ezért kétszer is meggondolják, hogy akkora ballépéseket kövessenek el, amely kapcsolatukat veszélyeztethetné.

Vízöntő férfi - Skorpió nő

A Skorpiót dühíti, hogy az ő szenvedélyes szerelmét a másik hűvös józansággal viszonozza. Rögtön egy riválisra gondol, pedig csak arról van szó, hogy a Vízöntő nem képes sem érzelmi, sem erotikus mélységekre. Kár az energiáért, soha nem fog lángolni.

Vízöntő férfi - Nyilas nő

Szexuálisan kiválóan megértik egymást, máskülönben kevésbé. A Nyilas szereti a jogszerű, törvényes dolgokat. A Vízöntő öntudatlanul is lázad ezek ellen. Mindkettő a maga útját járja, ritkán találkoznak.

Vízöntő férfi - Bak nő

A Bak nő szívesen segíti mindenben, cserébe a nadrágot ő akarja hordani. Ám ez nem zavarja a Vízöntőt, aki úgyis ritkán van otthon.

Vízöntő férfi - Vízöntő nő

Egyformák, jól megértik egymást. Sikeres házasság lehet, de az éjszakák legtöbbször unalmasak. Mindkettőjüknek tűzre lenne szüksége ahhoz, hogy lángra lobbanjon. Ezt idővel számos kalandban keresik és meg is találják. Erről őszintén beszámolnak egymásnak és továbbra is remekül élnek együtt. Ez az a háromszög, ahol a harmadik szenved, ha rájön, hogy eszköz volt kettőjük erotikus feltöltéséhez.

Vízöntő férfi - Halak nő

Kiváló és tartós kapcsolat. A szexben az első lépést mindig a Vízöntő teszi, amire a Halak meglepő ötletességgel reagál.

 

 

 
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!