BejelentésMeg van írva a csillagokban...
Köszöntünk a ZOAN® honlapján ! ! !

MENÜ

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek.
+
Ingyenes tanulmány:
10 megdöbbentő ok, ami miatt nem megy az angol.


KOS  III.21 - IV.20.

Tűz jel, vállalkozó szellem, férfias, kitárulkozó, a Mars bolygó uralja.

  • Drágaköve: ametiszt és gyémánt
  • Szerencsenap: kedd
  • Szerencseszám: 6 és 7
  • Szín: vörös és élénkebb árnyalatai
  • Fém: vas
  • Kedvező környezet: nagyváros
  • Jellemző ige: lenni

A Kos dinamikus, gyors tempójú, folyamatosan új ötletekkel áll elő, vonzza a szokatlan és az ismeretlen. Döntéseiben hirtelen és ösztönös, a megfontoltság nem erős oldala. A Kos amolyan nehezen kezelhető, de tiszta ember, aki sohasem színlel.

Gyermekként szeret uralkodni, és nagyon nehezen viseli, ha mások uralkodnak rajta, vagy irányítani akarják. Testvéreivel szemben igen féltékeny természetű, emiatt sok bajt kever. Hangulatember, akinek legfőbb meghatározója az Apa személye. Fontos, hogy a Kos-Gyermeket szülei még időben kezdjék lenevelni arról, hogy százféle dologba kapjon bele egyszerre, valamint hogy az elvállalt feladatokat végre is hajtsa.

Felnőttként bármilyen munkakörben dolgozzon is, a Kos szerepe az, hogy a rendszert mozgásba hozza, és ehhez a szerephez nagy szabadságigény párosul. Gyorsan és ösztönösen dönt, nem mindig jól, mert sajnos a Kos mindig csak utólag gondolkodik. Környezete gyakran csodálja száguldó munkatempóját. Persze előfordul, hogy a Kos meggondolatlan lelkesedése olyan katasztrofális helyzetbe torkollik, amelyért másoknak kell felelniük. A józan belátás hiánya a Kos jellemének gyenge pontja. Erőssége viszont, hogy állandó versenyfutásban áll az idővel annak ellenére, hogy energiája hol kimerül, hol feltöltődik és ez folytonosan cselekvésre ösztönzi. A versenysportokat, és a katonai pályát mintha egyenesen a Kosnak találták volna ki. Általában az alkotó jellegű, izgalmasabb munkaköröket szereti. Ő az, akik képes mindent kockára tenni. Ott találjuk még azokban a mesterségekben, amelyek kapcsolatban állnak az erőszakkal, a vérrel: vonzza a sebészet, a hentes szakma. Semmi sem állíthat elé akadályt, Kos egyszerűen nem tűri, hogy akár a dolgok, akár az emberek kitoljanak vele.

A harmonikus Kos bátran kezdeményez és gyorsan, határozottan cselekszik, de sohasem erőszakos. Úgy érvényesíti akaratát, hogy közben tiszteletben tartja mások jogait és érzéseit. Nem kényeskedik, sokat mozog, dolgozik, sportol. Ezért általában erős, energikus. Jó egészségnek örvend és hosszú életű.

A diszharmonikus Kos erőszakos és durva. Hamar dühbe gurul, nem tud uralkodni magán. Mindenben első kíván lenni. Akarata érvényesítésénél nem tűr ellentmondást, és nincs tekintettel senkire. Meggondolatlan, elhamarkodó. Fejjel rohan a falnak. Ezért hajlamos a fej sérüléseire, agyvérzésre és egyéb fejproblémákra.
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!