BejelentésMeg van írva a csillagokban...
Köszöntünk a ZOAN® honlapján ! ! !

MENÜ

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek.
+
Ingyenes tanulmány:
10 megdöbbentő ok, ami miatt nem megy az angol.
Sárkány

Nem véletlen, hogy Kínában a Sárkány az erő, a hatalom jelképe. Belőle árad valami varázslatos, valami fensőbbséges. Önbizalma határtalan, akaratereje kifogyhatatlan. Munkáját felelősségteljesen végzi. Már kiskorától kezdve fontos feladatokat lát el a családban. Az életben nagy dolgokat vihet véghez, a győzelemre született. Makacs, határozott, élénk. Néha túlzott lelkesedése viszi a fanatizmus felé, amely veszélybe sodorhatja. Sokan túl keménynek tartják, néha hiányt szenved tisztelőkben, barátokban. Bár a magányt is jól tűri, ideje nagy részét a munkába fekteti. Szüksége van kitűzött célra, anélkül nem tud élni, mindig új terveket sző. Magánéletében sokszor fellángol, majd a tűz hamar kialszik, de érzései mindig őszinték. Szereti a kalandokat, gyakran félrelép, ugyanakkor párjától teljes hűséget követel. Családja semmiben sem szenved hiányt, mindent meg akar adni nekik.

A Sárkány típusai

VÍZ-SÁRKÁNY: A Víz nyugalmat ad neki. Kevésbé szereti magát mutogatni a többi Sárkánynál. Türelmesen várja ki a megfelelő lehetőséget arra, hogy terveit véghez vigye. Néha talán túl optimista, de intelligenciája megakadályozza abban, hogy hibákat kövessen el.

TŰZ-SÁRKÁNY: Igazi uralkodónak született. Személyi hatalma egészen különleges, az irányítás természetes nála. Túl sokat vár el másoktól, követelményeinek kevesen képesek megfelelni. Meg kell fékeznie büszkeségét, ambícióit, nem szabad a tökéletest keresnie mindenben, mert különben csalódni fog.

FA-SÁRKÁNY: Büszke lehet magára, mert a zsenialitás határát súrolja. Ötletei, alkotó szelleme bármilyen munkában előre viszi. Képes az együttműködésre, hatalomvágya nem olyan erős, mint a többi Sárkányé. Mindez megkönnyíti a másokkal való viszonyait, úgy a munkában, mint a szerelemben.

FÉM-SÁRKÁNY: Nagy akarattal, erővel megáldott harcossá teszi a Fém hatása. Olyan dolgokat vihet végre, amelyekről más álmodni sem mer. A lustasággal, haszontalansággal szemben türelmetlenné válik. Az útról, amelyen elindult, senki le nem térítheti.

FÖLD-SÁRKÁNY: Szintén uralkodni akar, de kevésbé viselkedik szigorúan másokkal, mint sárkány társai. Sőt, meghallgatja véleményüket is, mielőtt döntene egyes kérdésekben. A Föld gyakorlatiasságot, türelmet kölcsönöz jellemének.
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!