BejelentésMeg van írva a csillagokban...
Köszöntünk a ZOAN® honlapján ! ! !

MENÜ

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek.
+
Ingyenes tanulmány:
10 megdöbbentő ok, ami miatt nem megy az angol.
Majom

Tudjuk, hogy a Majom az az állat, amelyik a legjobban hasonlít az emberhez. Nem csoda hát, ha az ő befolyása alatt születettek mindenkinél eszesebbek, ügyesebbek. Nem ismernek lehetetlent, sikereiken gyakran ők maguk is elcsodálkoznak. Zsebben hordja a kulcsot, amely a kapukat kinyitja az életben, és használja s bátran, hiszen minden érdekli. Szereti az elismerést, mások csodálatát. Nehezen tud barátságokat kötni, mert nem bízik másokban, és mások gyakran nem értik meg őt sem. Tanácsokat nem fogad el, úgyis úgy cselekszik, ahogy jónak látja. Minden apró lehetőséget megragad, hogy előnyhöz juthasson. Magánélete épp ezért viharos, sokszor csak érettebb korában alapíta családot, amikor már nyugodtabb, kiegyensúlyozottabb lesz.  

A Majom típusai

VÍZ-MAJOM: Több közösségi szellem szorult belé, mint Majom társaiba, jobban alkalmazkodik és képes a csoportos munkára is. Nincs szüksége rá, hogy állandóan kiemelkedjen a többiek közül, sőt előfordul, hogy bizonytalanná válik, és segítségre szorul.  

TŰZ-MAJOM: Muszáj mindenkinek megmutatnia, hogy ő a legerősebb, legokosabb a világon. Szereti, ha csodálják, más sikereit viszont sokszor irigyli. Nincs miért, hiszen minden lehetősége megvan arra, hogy sikeres ember legyen.  

FA-MAJOM: Kíváncsisága mindig az új, az ismeretlen felé hajtja, érdekelik a találmányok és a felfedezések. Semmi sem elégiti ki, mindig többre vágyik, egyre magasabbra tör. A nehézségek nem állítják meg az úton, sőt kihozzák belőle a versenyző szellemet.  

FÉM-MAJOM: Szinte lehetetlennek tűnő álmok válnak valóra nála. Minden Majomnál jobban tud harcolni, makacsul hajtja magát céljai felé. Olyan munkát választ magának, amellyel megbecsülést, tiszteletet vív ki környezetéből. Lelkesen, meggyőződéssel vág neki az új lehetőségeknek. Magánéletében is indulatos ember.  

FÖLD-MAJOM: A Föld elem jóságossá teszi. Terveit óvatosan viszi véghez, vigyázva nehogy elgázoljon másokat az úton. Becsületes és pontos. A tanulmányok érdeklik, állandóan bővíti ismereteit. Akaratereje és felelősségérzete elismeréshez juttatja.
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!