BejelentésMeg van írva a csillagokban...
Köszöntünk a ZOAN® honlapján ! ! !

MENÜ

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek.
+
Ingyenes tanulmány:
10 megdöbbentő ok, ami miatt nem megy az angol.
Nyúl

Egyénisége fő jellemzői, a diszkréció és udvariasság. Kerüli a hangos összetűzéseket, nyugodt életre vágyik.. Kitűnő barát, aki odaadó figyelemmel hallgatja mások panaszait, titkukat pedig mindig magában tartja. Tanácsai, ötletei, a belőled áradó szeretet jó útra terel sok rászorulót. Annyira gyűlöli az erőszakot, hogy ha csak teheti, lemond a harcról. Képtelen elviselni a kritikát. A bírálatok annyira ki tudják hozni a sodrából, hogy néha ellentmond békés természetednek. Büszkesége a vereségeket sem viseli el, ezért gyakran inkább meghátrál az akadályok elõtt, minthogy véletlenül kudarcot vallon. Fogékonyságod a szépség iránt a művészetek felé hajtja, sokszor e téren emelkedik ki. Érzékenysége hibás azonban abban is, hogy gyakran szomorúság lesz úrrá rajta. Magánéletében nem ritka, hogy túlságosan párodrjára próbálsz támaszkodni, elveszítve önállóságát.

A Nyúl típusai

VÍZ-NYÚL: Benne fokozottan gyűltek össze a Nyúl tulajdonságai! Menekül minden elől, ami túl nehéznek, vitásnak látszik. A veszekedésektől retteg, a nyugalomért bármire képes. Nincs nála nagyszerűbb barát a világon.

TŰZ-NYÚL: A legnyitottabb Nyúlnak született az összes közül, s talán még a vezető szerepében is helyt áll. De szüksége van valakire aki segít, a kivel döntéseit megbeszélheti. Egyedül addig kételkedne, amíg idegei felmondanák a szolgálatot és veszélybe sodorná önmagát is.

FA-NYÚL: Előtte is egyetlen cél lebeg az életben, a nyugalom. Ennek érdekében megértő másokkal szemben. Sajnos nagyon gyakran kihasználják e jó tulajdonságait. Csoportos munkában lassan előrejuthat, kiválóan alkalmazkodik a többiekhez.

FÉM-NYÚL: Erősebb más Nyúlnál. A Fém hatás önbizalmat ad neki, ismeri képességeit. Sikerei is gyorsabbak, mert nagyobb kezdeményezéssel, akarattal vág bele a dolgokba. A szerelemben nem mindig teljesülnek be álmai, bár romantikában, szenvedélyben sosincs hiány.

FÖLD-NYÚL: Kiegyensúlyozottság, nyugalom árad belőle, érzelmei nem hatalmasodnak el rajta. Terveit komolyan és tudatosan valósítja meg, döntései hosszú megfontolások eredményei. Gyakran van szükséged magányra, hogy nyugodtan gondolkodhasson, de az sem ritka, hogy párjától vár segítséget.
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!