BejelentésMeg van írva a csillagokban...
Köszöntünk a ZOAN® honlapján ! ! !

MENÜ

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.
SKORPIÓ NŐ

Skorpió férfi - Skorpió nő

Egymás lelkét kitűnően megértik, hiszen egyformák. Az energiájukat legtöbbször a napi hatalmi harcokra pazarolják és sajnos, a szex sem igazán izgalmas együtt. Ennél fogva ez nem szerencsés választás.

Bak férfi - Skorpió nő

Mindketten becsvágyóak, sokra vihetik együtt. Bár nem örvendenek nagy népszerűségnek társaságukban, ők ennek ellenére egészen jól megvannak. Sőt, a Skorpió képes olykor lángra lobbantani nagyon is hűvös partnerét

Bika férfi - Skorpió nő

Tartós és jó egymásra találás. Szeretik, értékelik egymást, a féktelen veszekedések ellenére, amire legtöbbször a Bika hűtlensége ad okot.

Halak férfi - Skorpió nő

Szerencsés az a Halak férfi, akit egy Skorpió partneréül elfogad. Nem fogja megbántani az érzelmeit, szenvedéllyel viszonozza a szerelmét és még arra is marad energiája, hogy férje helyett állandóan és éberen őrködjék otthona anyagi biztonsága felett.

Ikrek Férfi - Skorpió nő

Egyenlőtlen kapcsolat. De végül sok vihar után bebizonyosodhat, hogy nem volt rossz választás. A feleség elég erős ahhoz, hogy összefogja, és jó irányba terelje férje szétszórtságát. Erotikusan a Skorpió nagyon vonzó és elszórakoztatják őt az Ikrek ötlet patronjai.

Kos férfi - Skorpió nő

Változatos együttélés, erősen erotikus kapcsolat, de mert mindketten erősek, sok összecsapással. A Kos ne áltassa magát azzal, ha félrelép, hogy ezt asszonya nem veszi észre és nem veri le rajta százszor is.

Mérleg férfi - Skorpió nő

A Mérleg határozatlan, a Skorpió épp az ellenkezője. Szerelmi étvágyuk egyforma, de egyik sem tud bármennyire is akar lelki társa lenni a másiknak.

Nyilas férfi - Skorpió nő

A Nyilas a rá jellemző optimizmussal ugrik fejest ebben kapcsolatba. Azzal a biztos tudattal, hogy ha nem sikerül, legfeljebb elválnak. Erre csak akkor kerülhet sor, ha a Skorpió is úgy dönt, de ezt ritkán teszi, inkább fokról fokra jó férjet farag belőle.

Oroszlán férfi - Skorpió nő

Mindketten szenvedélyesek, egy perc alatt lángra lobbanhatnak, de hosszú távon biztos, hogy nem lesznek szerencsések. Az Oroszlán vigyázzon, mert ha ellenségeskedésre kerül a sor, messze nem biztos, hogy ő győz.

Rák férfi - Skorpió nő

A nő kezében a gyeplő, de ez hasznos lehet. A Skorpió ereje, határozottsága képes a Rákból siker embert csinálni. És erotikusan ragyogóan megértik egymást.

Szűz férfi - Skorpió nő

Jól megérthetik egymást. A Skorpió időnként felháborodik, hogyan merészeli a Szűz észrevenni, megkritizálni a hibáit, amelyeket természetesen sohasem ismer el.

Vízöntő férfi - Skorpió nő

A Skorpiót dühíti, hogy az ő szenvedélyes szerelmét a másik hűvös józansággal viszonozza. Rögtön egy riválisra gondol, pedig csak arról van szó, hogy a Vízöntő nem képes sem érzelmi, sem erotikus mélységekre. Kár az energiáért, soha nem fog lángolni.

 

SKORPIÓ FÉRFI

Skorpió férfi - Kos nő

Harmóniáról szó sem lehet. Ez a kapcsolat egy állandó harc két erős egyéniség között. Lehet érdekes, izgató és kimerítő, de soha nem ad teljes győzelmet és megnyugvást. A rövid fegyverszünetek idején azonban szenvedélyes éjszakákat töltenek együtt.

Skorpió férfi - Bika nő

Nagy szerelem, lángoló szenvedély, de a kölcsönös féltékenykedés teljesen és tökéletesen megkeserítheti mindkettőjük életét.

Skorpió férfi - Ikrek nő

Az Ikrek imád flörtölni, de ezúttal azonban könnyen a saját csapdájába eshet. A Skorpió igazán férfias jelenség. Nem csoda, ha az első pillanatban vonzza, de később, ha menekülni akar, nem lesz könnyű, mert a Skorpió nem mond le azokról, akiket már egyszer megszerzett.

Skorpió férfi - Rák nő

Ideális házasság, el nem fáradó erotikus kapcsolat. A Rák tökéletes feleség, aki nemigen mer szembeszállni férje akaratával. Pompásan megvannak együtt.

Skorpió férfi - Oroszlán nő

Szenvedélyes szerelem lehet, de borzasztó házasság. Egyik sem tűri, hogy a másik parancsoljon. Jobb, ha nem bonyolódnak bele.

Skorpió férfi - Szűz nő

Jó biztos kapcsolat stabil anyagi bázissal. A Skorpiónak azonban unalmas hosszú távon. Így biztos, hogy lesznek titkolt útjai.

Skorpió férfi - Mérleg nő

A Mérleg jó diplomáciai képességével, sokáig elaltatja férje féltékenységét. Akármilyen jól sikerül is ez, a Skorpió joggal érzi, hogy társa nem szereti olyan mélyen és szenvedélyesen, mint ő. És igaza van.

Skorpió férfi - Skorpió nő

Egymás lelkét kitűnően megértik, hiszen egyformák. Az energiájukat legtöbbször a napi hatalmi harcokra pazarolják és sajnos, a szex sem igazán izgalmas együtt. Ennél fogva ez nem szerencsés választás.

Skorpió férfi - Nyilas nő

A szerelemben jól megértik egymást. Mégis nagyon sok vita lesz, mert a Skorpió féltékeny, a Nyilas pedig nem tűri a korlátokat.

Skorpió férfi - Bak nő

Igazi nagy elégtétel a férfinak, hogy a Bak józan hűvösségéből is képes forró szenvedélyt csiholni, aki ezután többé rá sem akar nézni más férfira.

Skorpió férfi - Vízöntő nő

A Skorpió tipikus Otelló a Vízöntő született demokrata. A csalódás előre be van programozva, s könnyen tragédiába torkollhat ez a kapcsolat.

Skorpió férfi - Halak nő

Ez egy ideális pár. Nagy és mély érzések, erős vonzás és változatos erotika. Boldog és szép évek várnak rájuk.

 

 
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!