BejelentésMeg van írva a csillagokban...
Köszöntünk a ZOAN® honlapján ! ! !

MENÜ

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek.
+
Ingyenes tanulmány:
10 megdöbbentő ok, ami miatt nem megy az angol.
Kakas

A tizenkét állatjegy közül a legfeltűnőbb, a legszélsőségesebb. Ez megmutatkozik önbizalmán, erőszakosságán. Elbűvöli a környezetében élőket, akik nem tudják, hogy e magabiztos, majdnem nagyképű külső mögött mennyi félénkség és határozatlanság húzódik meg. Mindez csak álarc, védekezés, nehogy megtudják érzéseit. Szüksége van a közönségre, olyanokra akik csodálják és tanácsokat kérnek tőle. Szeretik minden társaságban, mert szórakoztató, vidám és nagyszerű előadó. Ellentmondást nem tűr, így ellenségei is akadnak. A vitákban olyan erőszakossá válik, hogy gyakran könyörtelenül megsérti ellenfelét. Az ő véleményed a döntő, el sem tudja képzelni, hogy ne lenne igaza, csak a saját szemszögéből látja a dolgokat. Sokszor abba a hibába esik, hogy nyitott szemmel álmodozik, elveszíti józan ítélőképességét.

A Kakas típusai

VÍZ-KAKAS: A tudományok iránt érdeklődik. Mindenekelőtt a technika, a gyógyászat vonzza: Sajnos a Víz befolyása lustábbá teszi a többieknél, és ez néha megakadályozza céljai elérésében. A pénzzel gyakorlatiasan, jól bánik. 

TŰZ-KAKAS: Különleges életkedv szorult belé. Indulatai is nagy hullámokban törnek rá, hamar dühbe gurul, s olyankor megbocsáthatatlanul megbánt másokat. Független és önálló, hacsak teheti kibújik a kötelesség alól. A bírálatokat nem bírja, a tanácsokat néha elfogadja.  

FA-KAKAS: Állandó problémákat gyárt magának, az élet sohasem zökkenőmentes számára, mindig talál valami nyugtalanítót benne. Képes az együttműködésre másokkal, nyitottabb a többi kakasnál. Ha nem álomvilágban élne messzire juthatna.  

FÉM-KAKAS: A sikert és a dicsőséget űzi rendületlenül. Túlságosan is gyakorlatiasan, pontosan valósítja meg terveit. Mániákusan szereti a rendet és a tisztaságot, környezete gyakran menekül előle. Ugyanakkor álarca alatt egy félénk, bizonytalan lélek bújik meg. 

FÖLD-KAKAS: A tudomány és a tanulmányok teljesen lekötik. A tökéletest keresi, és ebben sokszor túlságosan szigorú és rugalmatlan. Azt várja, hogy mindenki olyan fáradhatatlanul dolgozzon, mint ő. Számára a nehézségek nem léteznek.
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!