BejelentésMeg van írva a csillagokban...
Köszöntünk a ZOAN® honlapján ! ! !

MENÜ

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek.
+
Ingyenes tanulmány:
10 megdöbbentő ok, ami miatt nem megy az angol.
Disznó

Természetében összegyűlt mind a tizenkét állat befolyása. A legnyitottabb, legegyenesebb személy. Nagy életkedvvel, lelkesedéssel vág neki feladatainak. Döntései határozottak, uralkodni akar. Érdeklődik a misztikus, a kockázatos dolgok iránt, állandóan új tapasztalatokat gyűjt. Gyakran túlságosan bízik az emberekben, sajnos előfordul, hogy csalódik bennük. Jobban kellene vigyáznia, ugyanis sokszor rosszul választja ki barátait. Becsületes és nagylelkű, barátaival segítőkész. Állandóan aggódik a jövőért, céljai eléréséért komoly erőfeszítéseket tesz. Családjáért bármire képes, minden kényelmet biztosít nekik. Cserébe elvárja, hogy tiszteljék és mindig körülötte legyenek. Sohasem tud haragudni rájuk sokáig, nem forral bosszút az ellen aki megbántotta. Olyan határozott kellene hogy legyen velük szemben, mint amilyen önmagával.

A Disznó típusai

VÍZ-DISZNÓ: Kedves és békés társnak tartják. Másokban túlságosan megbízik, sokszor kihasználják jóhiszeműségét. A hagyományokat messzemenőkig tiszteli, kötelességét minden helyzetben teljesíti.

TŰZ-DISZNÓ: Szenvedélyes emberré válik a Tűz befolyása alatt. Még a szerelembe is beleszeret. Arra törekszik, hogy családja teljes kényelemben éljen. Határozottan, optimistán tör céljai felé.

FA-DISZNÓ: Könnyebben irányít másokat, mint a többi Disznó. Saját érdekeit képviseli minden helyzetben. Ennek ellenére szeretik, mert szívélyes, nagylelkű barát, aki kedveli az élet vidám pillanatait.

FÉM-DISZNÓ: Érdeklődik mások problémái iránt, szereti ha tanácsot kérnek, ha függnek tőle. Érzelmei szenvedélyesek, és indulatai sokszor veszélybe sodorhatják. Minden akadályt könnyedén vesz, semmi nem hátráltatja meg.

FÖLD-DISZNÓ: Nagy közösségi szellem szorult belé. A nehézségek elől szerencsésen menekül, munkáját legtöbbször siker koronázza. Az egyszerű élet szerelmese, aggódik a biztonságos jövőért. Jó apának, családszeretőnek tartják.
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!