BejelentésMeg van írva a csillagokban...
Köszöntünk a ZOAN® honlapján ! ! !

MENÜ

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek.
+
Ingyenes tanulmány:
10 megdöbbentő ok, ami miatt nem megy az angol.
Kecske

Kínában a Kecske a nőiesség, az érzékenység jelképe. Félénknek és szerénynek született, könnyen magába zárkózik, vagy szomorú lesz. Szereti a szépséget, vonzódik a művészetek iránt. Megveti az erőszakot, mindenkinek megbocsát, mindenkit megért, nagyon jószívű. Rajong a gyerekekért, szereti az állatokat is. Aggodalmai mindennaposak, nehezen dönt, hosszas vívódás után. Szüksége van egy erőskezű partnerre, aki irányítja. Ugyanakkor nem bírja az egyhangú, időhöz kötött munkát. Előbb-utóbb rámosolyog a szerencse, azt mondják a Kecske sikeres ember. Anyagi nehézségekkel sohasem kell birkóznia, az életben csak kellemes, szép dolgok történnek vele. A magány ellen sem kell küzdenie, hiszen mindenki szereti és védelmezi. Ha mégis egyedül élne, az azért van, mert az igazi szerelemről álmodozik, és nem mindig találja meg a nagy őt.

A Kecske típusai

VÍZ-KECSKE: Barátokban sohasem lesz hiánya. Békés természete miatt minden társaságban kedvelik. Tudják róla, hogy befolyásolható, bizonytalan sok kérdésben, de szívesen segítenek neki. Szereti a változásokat, az egyhangú, állandó erőfeszítést kívánó munka nem a kedvence.

TŰZ-KECSKE: A Tűz elem befolyása több magabiztosságot ad neki. Nem zárkózik el annyira magába, szembeszáll a nehézségekkel. Természete bátrabb és kezdeményezőbb a többi Kecskénél. A Kecske pesszimista felfogása azért megmaradt benne is. A kényelemre és a jólétre törekszik.

FA-KECSKE: Túlságosan is megbízik az emberekben, és emiatt gyakran bajba sodorja magaát. Mások problémáival megértő próbál lenni, segíteni akar. A benne rejlő képességeket gyakran nem tudja kimutatni, mert bizonytalan, túlzottan aggodalmaskodó.

FÉM-KECSKE: A Tűz- Kecskékre hasonlít a legjobban, de még több önbizalom szorult belé. Féltékenysége és hatalomvágya elválasztja a többi Kecskétől. Nincs annyi barát sem körülötte, mint a többi kecske körül, de nem is szorul a segítségükre. Célja a biztonságos élet megteremtése. Ezt legtöbbször el is éri, bár nyugalmát megzavarhatják előre nem látható változások.

FÖLD-KECSKE: Munkáját nagyobb felelősséggel végzi, mint Kecske-társai. Pontos terveket fogalmaz meg magának, és makacsul megy is utánuk. Az élet szépségeit sem tagadja meg magától. Családjáért bármire képes lenne, de önállóságát nem adja fel egykönnyen.
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!