BejelentésMeg van írva a csillagokban...
Köszöntünk a ZOAN® honlapján ! ! !

MENÜ

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek.
+
Ingyenes tanulmány:
10 megdöbbentő ok, ami miatt nem megy az angol.
Tigris

Vezetőnek született, vonzó egyéniség. Környezete azonnal befolyása alá kerül, szenvedélyes beszédének, hatalmas életkedvének köszönhetően. Biztos is személyes hatalmában, szívesen irányítja az embereket. Minden érdekli, ami veszélyes, kockázatos. Sokszor másokat is belerángat bizonytalan vállalkozásokba. Jobban tenné, ha meghallgatná mások tanácsait. Talán így eredményeket is érhetne el. Tulajdonképpen nem is izgatja a siker, az anyagi biztonság. Kizárólag arra törekszik, hogy főnök lehessen. Intelligenciája az utolsó pillanatban átsegíti az akadályokon. Erős és bátor, mindig harcol valakivel, vagy valamivel, mások uralmát nem tűri magán, azonnal fellázad a kötöttségek ellen. Ugyanakkor gyengéd és érzelmes is tud lenni, védelmezi a rászorulókat, rajong a gyerekekért. Az is előfordul, hogy mély depresszióba zuhan és neki van szüksége valakire, aki megérti őt. Néha egoistának tűnik, pedig mély emberi érzelmek lakoznak benne, barátaihoz érdekektől mentes kapcsolat fűzi. Magánéletében egyik kalandból a másikba esik, a szerelem nála nem mindig vezet házassághoz. Sokszor a boldogságot meg sem ismeri.

A Tigris típusai

VÍZ-TIGRIS: Igaz, hogy érdekelődése szerteágazó, könnyen fogad be új gondolatokat, állandóan keresi a lehetőségeket, mégis nyugodtabb a többi tigrisnél. Indulatait képes megfékezni, döntéseit jobban megfontolja.

TŰZ-TIGRIS: Nem hagy magának lélegzetvételnyi időt sem. Mindig rohan, keresi az új kalandokat. Kitűnő vezető válhat belőle, hiszen önbizalma, egyénisége a hatalmába kerít bárkit. Bátorsága és akaratereje általában elvezeti a sikerhez.

FA-TIGRIS: Türelmesebb Tigris a többieknél, nagyszerűen tud másokkal együtt dolgozni. Irányítja társai munkáját, a szervezésben utolérhetetlen. De a büszkeség benne is él, amely tanácsokat nem fogad el, s még kevésbé utasításokat.

FÉM-TIGRIS: Sokat követel másoktól és magától is. A középút nem létezik számára, a végletek embere. Soha semmivel nem elégszik meg, önállóságát bármilyen körülmények között megőrzi.

FÖLD-TIGRIS: Kevésbé élvezi a kockázatos vállalkozásokat, jobban átgondolja tetteit. Szereti, ha világos képet kap minden helyzetről, hogy biztos legyen döntéseidben. Sokszor előbújik belőle, hogy a Tigris jegyhez tartozik, hiszen elégedetlen, indulatos és türelmetlen.
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!