BejelentésMeg van írva a csillagokban...
Köszöntünk a ZOAN® honlapján ! ! !

MENÜ

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek.
+
Ingyenes tanulmány:
10 megdöbbentő ok, ami miatt nem megy az angol.


RÁK  VI.22 - VII.23.

Meghatározó víz-jel, vállalkozó szellem, nőies, a Hold uralja.

  • Drágaköve: a gyöngy
  • Szerencsenap: péntek
  • Szerencseszám: 3 és 8
  • Szín: ezüst és fehér
  • Fém: ezüst
  • Kedvező környezet: vízpart
  • Jellemző ige: érezni

A Rák érzékeny és bizonytalan természet. Az emberek általában elég sok rosszat mondanak róla. Magatartása teljesen meghaladja a normál logikát. Mivel az emberek nem mindig értik, hajlamosak azt a következtetést levonni, hogy a Rák érthetetlen. Felületes érzékenysége a Rákot túlfűtötté teszi, hangulata folytonosan változik. A Rák rendkívül érzelem gazdag és nagyon jó emlékezőtehetséggel rendelkezik. A látszat ellenére nem álmodozó típus, erejét sokkal inkább belső történéseire hallgatva használja ki. Tudja, hogy gyorsan feltöltődik, és megtalálja belső békéjét. A yin jellegből eredő gyengeség az évek során eltűnik a jegy természetéből, a Rák megedződik.

A Rák gyermek félénk, de csábító és agyafúrt, emlékezőtehetsége kivételes. Fogékony a hangulatokra, színekre, illatokra és a zenére. Nehezen viseli el a zajt, csendes, nyugodt légkört igényel. Mindig nyugalomban és biztonságban akarja érezni magát. Mindaddig kedves testvéreivel és a környezetében élő gyerekekkel, amíg versenytársat nem jelentenek számára. Családi összejöveteleken szinte kivirágzik.

Felnőtt korban érzékenysége és érzelmeinek sebezhetősége időről időre nehézségeket támaszt a Rák számára a munkahelyén való beilleszkedésben. Ilyenkor minden a légkör és a környezet milyenségén múlik. Ha a Rák jól érzi magát, sokra képes. A gyermekszeretet hajtja őket, hogy részt vegyenek a gyerekek tanításában, képzésében. A Rák ugyanígy megtalálható olyan foglalkozásokban, amelyek az emberekkel kapcsolatosak: lakberendezés, ingatlanügyletek; továbbá a történelemnek szentelt munkakörökben: történész, művészettörténész pályán. A Rákok közt gyakran találunk gyűjtőket, származáskutatókat, dekorátorokat. A Rák szintén előfordul a szálloda- és vendéglátóiparban, hiszen jó kedélyű, és szeret főzőcskézni a barátai számára. Olyan tudományokkal szeret foglalkozni, amelyek révén fejlesztheti ösztöneit (asztrológia, számmisztika). Érdeklik a vizuális alapon nyugvó kutatások, a színekkel, jelképekkel foglalkozó témák, és a mentális energiával kapcsolatos tudományágak: relaxáció, koncentráció, meditáció. Ráérő perceiben a Rák szívesen festeget, szobrászkodik, esetleg verseket vagy regényt ír.Tapasztalatokban gazdagon, az élet által megedzve, a Rák szépen halad az öregség felé. Mindig talál magának foglalatosságot, és örömben jut el a nyugdíjig. Hagyja, hogy belső sugallatai, melyeknek talán nevét sem tudja, elringassák.

A harmonikus Rák-szülött másokkal együttérző, de nem válik mártírrá. Mély lelki és érzelmi életet él. Gazdag a képzeletvilága. Romantikus hajlamú. Szereti a zenét, művészetkedvelő. Otthonszerető, családszerető, házias. Kedves, barátságos, derűs. Szívesen gondoskodik másokról. Érdeklődik az érzékfeletti jelenségek iránt.

A diszharmonikus Rák-szülött túlérzékeny. érzelgős. sértődékeny, szeszélyes, képzelgő. Állandóan a hangulatváltozásai irányítják. Kedélyhullámzásai nincsenek összhangban a külső eseményekkel. Határozatlan, bizonytalan, félénk, nem képes semmiben dönteni. Érzelmi téren ráerőszakolja magát másokra. Emésztési zavarokra, főleg gyomorbajokra hajlamos. A rendetlen táplálkozástól elhízhat vagy lesoványodhat. A Ráknők a havi vérzés zavaraitól és egyéb női problémáktól szenvednek.
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!