BejelentésMeg van írva a csillagokban...
Köszöntünk a ZOAN® honlapján ! ! !

MENÜ

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.
SKORPIÓ   X.24 - XI.22.

Víz-jel, szilárd, nőies, befeléforduló, a Mars és a Plutó bolygó uralja.

  • Drágaköve: topáz
  • Szerencsenap: kedd
  • Szerencseszám: 3 és 5
  • Szín: sötétvörös
  • Fém: vas
  • Kedvező környezet: vízpart
  • Jellemző ige: kívánni

A Skorpióval kapcsolatban mindenre számítani kell, mert a Skorpió semmit sem hagy félbe, tetteit a szenvedély irányítja. Ami felkelti kíváncsiságát vagy érdeklődését, azt kutatja. Számára az élet nagy eseményei nem jelentősebbek a mindennapok egyszerű történéseinél, amelyek lehetővé teszik, hogy megfigyelje és felismerje önmagát, átgondolja a megfelelő fejlődési irányt. Ami félelemre és talán némi meglepődésre ad okot, az a Skorpió éles szimata, kiváló fürkész ösztöne; az, ahogyan egy csapásra megérti a dolgokat. A Skorpió egyaránt érzékeli a láthatót és a láthatatlant.

A Skorpió gyermek jellemének három alapvető vonása van: erős intuíció, mély ösztönösség és egy rendkívüli erő, amely buzgó tettvággyal társul, hogy kifejezze magát, és pontosan elmondjon mindent, amit érez. Szüleinek nyílt kártyákkal kell játszani, mindent meg kell magyarázniuk, és fel kell hívni gyermekük figyelmét a felelősségre. Intelligenciája jó iskolai eredményt tesz lehetővé, ha nevelőivel nem kényszerül örökösen erőpróbákra. Szereti felülmúlni önmagát, az akadályok is csak ösztönzik. A sportban eszközt lát ereje kifejezésére, ezért jó, ha szülei többféle tevékenységet is javasolnak neki. A Skorpió sokkal inkább elfogadja a tanácsokat, ha érzi, hogy megértik. Hajlamos a féltékenységre, nem tanácsos felébreszteni benne az alvó oroszlánt. A látszat ellenére a Skorpió igen érző szívű és fogékony, igényli, hogy szüntelenül szeretetet tanúsítsanak iránta.

Felnőtt korban nehéz a Skorpió viselkedését elemezni vagy körülírni. Titokzatos és kideríthetetlen. Rendkívüli munkabírású, úgy tűnik, mintha egyáltalán nem ismerné a fáradtságot. Igen nagy akaraterővel rendelkezik, s ez lehetővé teszi számára, hogy az akadályokat leküzdje, a bukásokat túlélje, és újra kezdjen. A Skorpió gyanakvó, önálló és kritikus egyéniség, aki nélkülöz minden rugalmasságot, és visszautasítja a fegyelmezést. Viselkedése gyakran rideg és nyers, egyáltalán nem törődik népszerűségével. A Skorpió előtt mindig kizárólag egyetlen cél lebeg, hogy lényegre törő és sikeres legyen. Szimata elsőrangú, mindent lát, és mindent megérez. Ily módon szerzett információit jól fel tudja használni arra, hogy konkrét terveit megvalósítsa, s ennek révén kézzelfogható és értéktartó eredményeket produkál. Nem jár mindig tisztességes úton, így előfordul, hogy botrányokba keveredik. Találkozunk a Skorpiókkal az üzleti életben, számos Skorpiót találunk a pszichiáterek, a szexológusok, a grafológusok között, valamint a különböző okkult tudományok területein. Általában remek pszichológiai érzékkel rendelkeznek, jó nyomozók, kiváló vizsgálóbiztosok. Előfordulnak a korrektorok közt, és egyéb olyan foglalkozásokban, amelyekben figyelni, ellenőrizni kell. Akad közöttük barlangász, régész, mindenféle kutató; szeretik kideríteni a titkokat. Legyen az orvostudomány, technika, számítástechnika vagy valamilyen tapasztaláson alapuló szakág - a lényeg, hogy kapcsolatos legyen a felfedezéssel, az előrelépéssel. A Skorpió jól érzi magát az olyan mesterségekben, amelyek változtatással, átalakítással, különböző struktúrák mozgásba lendítésével (kisajátítás, tanulmányi hivatal, makettek, prototípusok megépítése) foglalkoznak. Képes arra, hogy szigorú és őszinte legyen egyidejűleg anélkül, hogy elveszítené józan ítélőképességét; és meg tudja őrizni igen éles kritikai érzékét. A Skorpió kifejtheti a meggyőződését akár politikai, akár társadalmi, akár ezoterikus területen, és kedvel minden okkult tudományt. Általában igen művelt, és rengeteg erőfeszítést tesz azért, hogy a banális dolgoknál többet is megismerhessen. Nagy mester a kivételes tények felfedezésében és a kiváltságos információk beszerzésében.

 A harmonikus Skorpió-szülött hatalmas önuralommal és lelkierővel rendelkezik, kezdeményező és kitartó. Nemes célok érdekében mélyreható kutatásokat, önfejlesztést és önátalakítást végez. A fizikai léten túli síkokat, az érzékfeletti világot kutatja. Pszichikai gyógyítást végez. Egyéni akaratát egyeztetni tudja az egyetemes akarattal. Ezért erős, egészséges, szívós alkat. Hosszú életű.

A diszharmonikus Skorpió-szülött nem tud uralkodni birtoklási vágyai és alantas ösztönei felett. Érzelmi reagálásai nagyon erősek és tartósak. Rabja lesz a saját szenvedélyeinek. Uralmi vágya is erős. Akaratát mindenáron érvényesíteni igyekszik, akkor is, ha az nincs összhangban az egyetemes akarattal. A sértéseket soha nem felejti el. Kivárja az alkalmat, hogy bosszút álljon. Szexuális ösztönei kielégítésénél nincs tekintettel másokra. Bélrendszeri zavarokra és a nemi szervek megbetegedésére hajlamos.
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!