BejelentésMeg van írva a csillagokban...
Köszöntünk a ZOAN® honlapján ! ! !

MENÜ

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek.
+
Ingyenes tanulmány:
10 megdöbbentő ok, ami miatt nem megy az angol.


OROSZLÁN   VII.24 - VIII.23.

Tűz-jel, szilárd, férfias, kitárulkozó, a Nap uralja.

  • Drágaköve: rubin
  • Szerencsenap: péntek
  • Szerencseszám: 5 és 8
  • Szín: levendula
  • Fém: arany
  • Kedvező környezet: széles, nyitott terek
  • Jellemző ige: akarni

Az Oroszlán ereje, életrevalósága, energiája elbűvölő. Ő a Föld létezéséhez nélkülözhetetlen égitestet, a Napot képviseli. Delejes vonzerővel rendelkezik, szinte sosem marad észrevétlen. Kitűnő szónok, kifejezőkészsége remek. Abszolút magabiztos jellem, soha nem merül fel benne a kétség. Döntéseit mindig alaposan átgondolja. Képes uralkodni másokon és önmagán, alapkövévé válhat bármilyen csoportnak, szervezetnek.

Az Oroszlán gyermek bármit csinál, szívvel-lélekkel teszi. Egész kicsi korában is mindennel törődik, beleavatkozik szülei dolgába, még tanácsokat is osztogat. A kis Oroszlán szervezkedik, testvérei, majd később barátai társaságában a vezérszerep megszerzésére törekszik. Becsületes, fejlett igazságérzettel rendelkezik. Gyenge pontja az én-túllengés. Szüleinek meg kell találni a számára megfelelő környezetet, büszkeségét abba az irányba terelve, hogy az érvényesülésre törjön, de egyben meg is kell értetni vele, hogy nemcsak ó van egyedü1 a világon. Az Oroszlánkölyök melegszívű és mélységesen őszinte, igazi álmodozó, aki a legjobbat szeretné szüleinek. Szélsőséges esetekben hajlamos féltékenységi jeleneteket rendezni. Fontos, hogy sikereket érjen el, ez nála alapvető. Sosem szabad olyan helyzetbe hozni, hogy kisebbrendűnek érezze magát, még akkor sem, ha mindenben ő az utolsó otthon.

Felnőtt korban az Oroszlán mindig úgy intézi a dolgait, hogy mások azt higgyék, ő a főnök. Így tesz még akkor is, ha valójában alkalmazott. Minden területen szerencsét próbál. Igazi vezéregyéniség, irányító és kiváló szervező. Természetes tekintélye, akárcsak ösztönössége, lehetővé teszi számára, hogy a legmagasabb állásokat is elérje. Büszkesége tiltja, hogy bármiben vereséget szenvedjen, s az ettől való félelem motiválja. Anyagi ügyekben az Oroszlán jó üzleti érzéke és kiváló ösztönei folytán igen sikeres, értékítélete ép és józan, becsülő képessége meglepően pontos. Szabályos ritmusban, lassan dolgozik, ám ez a 1assúság hasznot hoz. Hatalmát nem szereti átruházni, az ügyek intézését keményen kézben tartja. Ilyenkor az Oroszlán pozitívan irányíthatja és támogathatja környezetét. Rossz esetben, bármilyen kérdés felvetődésének legkisebb jelére az Oroszlán helyben dönt, és szinte mindenkit eltávolít maga mellől. Nagyon jó tanárok válhatnak belőlük. Szintén jelen vannak a színjátszással kapcsolatos munkahelyeken, a show-bizniszben és mindenütt, ahol az előadásmód és a siker játszik szerepet; a luxuskereskedelemben éppúgy, mint a szállodaiparban. Az Oroszlánok körültekintő üzletemberek, akik válogatott beosztásokban dolgoznak, bankokban és olyan munkahelyeken, ahol spekulálhatnak, becslést, tanácsolást végezhetnek, mint például a tőzsdén, vagy egy állásközvetítő irodánál. A vállalati vezetők legjelentősebb részét az Oroszlánok teszik ki.

A harmonikus Oroszlán-szülött határozott, öntudatos, magabiztos, nagyvonalú, de jóindulatú, jószívű, nagylelkű és segítőkész. Olyan uralkodó, akit szeretnek az alattvalói. Mindenkinek megadja a tiszteletet. Nyílt, őszinte, becsületes, derűs, vállalkozó szellemű, kreatív. Erős, egészséges, dinamikus mozgású, teherbíró.

A diszharmonikus Oroszlán-szülött hatalmi mániás, zsarnok, diktátor, aki önmagán kívül senkit sem tisztel. Feltétlen engedelmességet követel másoktól. Mindenáron központi figura akar lenni. Ha ez nem sikerül neki, azonnal dühbe gurul. Szívbajra, érrendszeri betegségekre, agyvérzésre és gerincproblémákra hajlamos.
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!