BejelentésMeg van írva a csillagokban...
Köszöntünk a ZOAN® honlapján ! ! !

MENÜ

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.
OROSZLÁN NŐ

Oroszlán férfi - Oroszlán nő

Mindketten meglehetősen önzők, a szerelemben pedig hosszú távon ez semmiképpen nem járható út. Ha képesek ésszerű kompromisszumra, sikeres kapcsolat lehet.

Bak férfi - Oroszlán nő

A Bak férfi csodálja az Oroszlán nőt. A megjelenését, a magabiztosságát, azt a könnyedségét, ahogyan munkasikereit eléri. De az idő múlásával ezt egyre igazságtalanabbnak és idegesítőbbnek tartja.

Bika férfi - Oroszlán nő

Az ágyban jó lehet, de azon kívül aztán nem igen. Az Oroszlán nő önálló és büszke, ráadásul túlságosan költséges szerető.

Halak férfi - Oroszlán nő

A Halaknak imponálhat az Oroszlán, ám fordítva erről szó sem lehet, legfeljebb néhány szerelmes találkáról.

Ikrek Férfi - Oroszlán nő

Csodálja, szereti az Oroszlán szépségét, erejét, győzni tudását. Ez utóbbi akkor lesz kellemetlen, amikor az a félrelépései miatt az ajtó elé rakja férje holmiját.

Kos férfi - Oroszlán nő

Csodálatos egymásra találás, mindketten nagyvonalúak és uralkodni akarnak. Ha az egyik enged, akkor ideális lesz a házasság.

Mérleg férfi - Oroszlán nő

Jaj, de szép pár! - legtöbbször ezt mondják az emberek. Nem tévednek! Valóban azok, sőt, boldogok és szerencsések is együtt.

Nyilas férfi - Oroszlán nő

Hosszú távú szövetség, sok mindent kölcsönösen becsülnek egymásban. De vigyázat. Az Oroszlán harapni is tud, nem szabad felingerelni.

Rák férfi - Oroszlán nő

Nagy, kimerítő erőpróba a Ráknak és az eredménye még a legjobb esetben is csak egy rövid ideig tartó győzelem.

Skorpió férfi - Oroszlán nő

Szenvedélyes szerelem lehet, de borzasztó házasság. Egyik sem tűri, hogy a másik parancsoljon. Jobb, ha nem bonyolódnak bele.

Szűz férfi - Oroszlán nő

Az Oroszlán nagyvonalú, a Szűz épp az ellentéte. Bár úgy tartják, hogy az ellentétek vonzzák egymást, ez az a kivétel, ami erősíti a szabályt.

Vízöntő férfi - Oroszlán nő

Szerelem az első pillanatra! A Vízöntőnek később sokat kell engednie és még többet alkalmazkodnia, hogy a kapcsolat tartós is maradjon.

OROSZLÁN FÉRFI

Oroszlán férfi - Kos nő

Minden esetben nagy lángoló szerelem, ami ide-oda ingázik a háború és a béke között. Ha nem túl fiatalon kerülnek össze, még szerencsés házasság is lehet.

Oroszlán férfi - Bika nő

Hát nem túl jó választás. Mindketten a végsőkig és csökönyösen ragaszkodnak a saját véleményükhöz. A Bika férj meg akarja fogni a pénzt, az Oroszlán nő pedig reprezentálni szeretne vele.

Oroszlán férfi - Ikrek nő

Harmonikus kapcsolat lehet. Az Oroszlánnak imponál az Ikrek csapongó fantáziája, de hosszú távon nemigen viseli el, hogy felszarvazzák. Az Ikrek pedig akár játékból is megteszi.

Oroszlán férfi - Rák nő

Az Oroszlán valóban a ház urának érezheti magát. A Rák szívesen vállalja fel, hogy csak a családnak él, míg az Oroszlán sorra arathatja sikereit a nagyvilágban.

Oroszlán férfi - Oroszlán nő

Mindketten meglehetősen önzők, a szerelemben pedig hosszú távon ez semmiképpen nem járható út. Ha képesek ésszerű kompromisszumra, sikeres kapcsolat lehet.

Oroszlán férfi - Szűz nő

Sokat fog bosszankodni az Oroszlán. Nem szereti, ha kritizálják és észreveszik a hibáit. A Szűz pedig éjjel nappal ezt teszi, sőt, nem is rejti véka alá a véleményét. Ráadásul a szerelemben is túl hidegnek találja az Oroszlán.

Oroszlán férfi - Mérleg nő

A Mérleg általában szép és tud reprezentálni. Egy ilyen feleséggel az oldalán az Oroszlán valóban királyi módon vonulhat be a társaságba és még az sem zavarja, hogy ez a ragyogás meglepően sok pénzébe kerül.

Oroszlán férfi - Skorpió nő

Mindketten szenvedélyesek, egy perc alatt lángra lobbanhatnak, de hosszú távon biztos, hogy nem lesznek szerencsések. Az Oroszlán vigyázzon, mert ha ellenségeskedésre kerül a sor, messze nem biztos, hogy ő győz.

Oroszlán férfi - Nyilas nő

Szép és nagy szerelem lehet, és hamarosan szóba kerül a házasság is, ami a mézeshetek elmúltával is kellemes és biztos kapcsolat mindkettőjüknek.

Oroszlán férfi - Bak nő

Nem igazán jó választás. A Bak túlságosan reális, túlságosan visszafogott a lángoló és hódítását élvezni akaró Oroszlánnak.

Oroszlán férfi - Vízöntő nő

Szexuálisan semmi gondjuk nem lesz, sőt, ellenkezőleg. De az Oroszlán szereti fitogtatni a hatalmát, a Vízöntő asszony pedig nem tűri, hogy vezessék. Ehhez túlságosan demokratikus beállítottságú, tiltakozik mindennemű diktatúra ellen.

Oroszlán férfi - Halak nő

Ez egy olyan háló, amiből a Halak csak nehezen tud kiúszni, bár hamarosan rájön, hogy ezúttal nem az álomlovagba botlott. Az Oroszlánnak pedig idő kell, amíg rájön, hogy a parancsai ellen nem tiltakoznak ugyan, de nem is teljesítik azokat.
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!