Bejelentés



Meg van írva a csillagokban...
Köszöntünk a ZOAN® honlapján ! ! !

MENÜ

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.








IKREK NŐ

Ikrek férfi - Ikrek nő

Jó és változatos kapcsolat, olyan, mint egy tűzijáték. Őket egy percig sem zavarja, hogy ötleteik két perc alatt elpuffannak. Mindketten tele vannak programokkal, de néha azért összetalálkoznak és ez szinte az újdonság erejével hat.

Bak férfi - Ikrek nő

Ritka összetalálkozás és így a jó. A Baknak túlságosan különc az Ikrek, aki pedig már néhány hét után unalmasnak tartja partnerét.

Bika férfi - Ikrek nő

Féltékenységi jelenetek garantálva. A Bika nem szereti a szarvakat, különösen, ha olyan szép számmal rakják rá, mint ahogy azt az Ikrek nő teszi.

Halak férfi - Ikrek nő

Az Ikrek a szavak mestere, s ez eleinte tetszik a Halaknak. Az Ikrek kíváncsiságát pedig izgatja a Halak titokzatossága. Hosszú távon nem lesz tartós a kapcsolat az Ikrek szeszélyessége miatt.

Kos férfi - Ikrek nő

Minden ragyogóan indul, ilyen rámenős hódítónak szívesen adja meg magát az Ikrek szülött. A mézeshetek elmúltával már jelentkeznek a gondok. A Kos egyre idegesebb lesz az Ikrek megbízhatatlanságától, ő pedig unatkozik.

Mérleg férfi - Ikrek nő

Sokat adhatnak és kaphatnak egymástól. Szórakoztató, vidám szerelem, sőt, sok esetben jól sikerült házasság. Még válás esetén sem drámai a befejezés.

Nyilas férfi - Ikrek nő

Mindketten szívesen utaznak, és nem utolsó sorban örömüket lelik a flörtben. De ritkán házasodnak össze és ezt bölcsen teszik.

Oroszlán férfi - Ikrek nő

Harmonikus kapcsolat lehet. Az Oroszlánnak imponál az Ikrek csapongó fantáziája, de hosszú távon nemigen viseli el, hogy felszarvazzák. Az Ikrek pedig akár játékból is megteszi.

Rák férfi - Ikrek nő

Az Ikrek életkedve sokoldalúsága, mozgékonysága jó hatással van a passzív Rákra, de ez a jó hatás egyoldalú. Fordítva sajnos, nem igaz. Az Ikrek nem értik meg a mélyebb érzéseket.

Skorpió férfi - Ikrek nő

Az Ikrek imád flörtölni, de ezúttal azonban könnyen a saját csapdájába eshet. A Skorpió igazán férfias jelenség. Nem csoda, ha az első pillanatban vonzza, de később, ha menekülni akar, nem lesz könnyű, mert a Skorpió nem mond le azokról, akiket már egyszer megszerzett.

Szűz férfi - Ikrek nő

Az Ikrek asszony hamarosan rájön, hogy végtelenül unalmas a partnere. Vonzzák egymást, mint két hasonló Merkúr típus, de okosabban teszik, ha csak a közös színházlátogatásig jutnak el.

Vízöntő férfi - Ikrek nő

Egyformák. Ami másoknak furcsának tűnik, nekik természetes. Kötetlenségben és boldogan élnek hosszú távon is együtt, miközben mindketten számos flörtöt bonyolítanak le.

IKREK FÉRFI

Ikrek Férfi - Kos nő

Jól megértik egymást, minden ellenkező látszat ellenére. Mindaddig, amíg a nappali veszekedés után képesek éjszakára kibékülni.

Ikrek Férfi - Bika nő

A Bika egészen magának akarja ötletgazdag és talpraesett Ikrek partnerét, aki viszont képtelen egyetlen nőt szeretni egész életében.

Ikrek Férfi - Ikrek nő

Jó és változatos kapcsolat, olyan, mint egy tűzijáték. Őket egy percig sem zavarja, hogy ötleteik két perc alatt elpuffannak. Mindketten tele vannak programokkal, de néha azért összetalálkoznak és ez szinte az újdonság erejével hat.

Ikrek Férfi - Rák nő

Az Ikrek mindig egy kicsit gyerek marad, a Rák pedig szívesen anyáskodik. Igen ám, de hosszú távon kiderül, hogy ő nem ilyen gyerekre vágyott! Ha az Ikrek úgy érzi, hogy ez neki mégis nagyon kényelmes, áldozatot kell hoznia és - tőle teljesen szokatlan módon - jobban odafigyelni a partnere érzéseire.

Ikrek Férfi - Oroszlán nő

Csodálja, szereti az Oroszlán szépségét, erejét, győzni tudását. Ez utóbbi akkor lesz kellemetlen, amikor az a félrelépései miatt az ajtó elé rakja férje holmiját.

Ikrek Férfi - Szűz nő

Szellemileg kiváló társak lehetnek és ez mindkettőnek roppant fontos. De a Szűz képtelen megállni, hogy ne kritizáljon - és sajnos legtöbbször igaza van - az Ikrek pedig sohasem ismeri el, hogy ő hibázott.

Ikrek Férfi - Mérleg nő

Nagy egymásra találás. Meglepő gyorsan kötnek ki az anyakönyvvezető előtt, mert mindkettő házasodni akar. Később a Mérleg kissé csalódott lesz, de elég diplomatikus és diszkrét ahhoz, hogy elsimítsa az ellentéteket.

Ikrek Férfi - Skorpió nő

Egyenlőtlen kapcsolat. De végül sok vihar után bebizonyosodhat, hogy nem volt rossz választás. A feleség elég erős ahhoz, hogy összefogja, és jó irányba terelje férje szétszórtságát. Erotikusan a Skorpió nagyon vonzó és elszórakoztatják őt az Ikrek ötlet patronjai.

Ikrek Férfi - Nyilas nő

Általában jól berendezik az életüket azután is, hogy az első lángolás elmúlt. Fontos, hogy anyagilag függetlenek maradjanak, mert egyik sem szereti, ha kiszámítják a zsebpénzét.

Ikrek Férfi - Bak nő

Ha az Ikrek munkahelyi karrierre vágyik, jó választás. Partnere elég erős és realista ahhoz, hogy megálljt parancsoljon, ha elragadja a fantáziája. Gyakran lesznek kételyei azonban, hogy szeretik-e egyáltalán, mert a Bak nem a szavak mestere.

Ikrek Férfi - Vízöntő nő

Szerelem az elsoő pillanatra - s azután hosszú, hosszú évekre. A nyitott házasság feltalálói. Egyáltalán nem ismerik a féltékenységet, pedig a kívülállóknak ügy tűnik, mindketten bőven adnak rá okot.

Ikrek Férfi - Halak nő

Az Ikrek kíváncsiságát ingerli, vonzza a Halak titokzatossága, amit azonban sosem fejthet meg, mert ahhoz túl felszínes. Nem igazán boldog kapcsolat.








Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!