BejelentésMeg van írva a csillagokban...
Köszöntünk a ZOAN® honlapján ! ! !

MENÜ

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek.
+
Ingyenes tanulmány:
10 megdöbbentő ok, ami miatt nem megy az angol.
Kutya

A tizenkét állat közül a Kutyát tartják a legkedvesebbnek. Nem véletlen, hogy az ember hozzá vonzódik leginkább, hiszen hűsége, becsületessége, őszintesége csodálatra méltó. Az emberre is pontosan ezek a tulajdonságok jellemzőek, ha a Kutya jegyében született. A rászorulóknak segítséget nyújt, nála jobb barát nem létezik. Vidámsága, életkedve az idő múlásával bölcsességé, szomorúsággá változik. Sötét felhőket lát közeledni, s erre nincs is talán valódi oka. Barátait megválogatja, csalhatatlan érzékkel gyűjti maga köré a jó embereket. Természetétől fogva erőszakos, de csak akkor válik veszélyessé, ha bántják vagy megzavarják nyugalmát. Nehezen változtatja meg véleményét, egyik legrosszabb tulajdonsága a rugalmatlanság. Családját, barátait megvédi, akit egyszer megszeret, ahhoz hűséges és kitartó egész életében.

A Kutya típusai

VÍZ-KUTYA: Csalhatatlan szimattal választja ki a helyes utat, amelyről utána nem tér le. Jó barátok veszik körbe, akik tisztelik és tanácsokat kérnek tőle. Bölcsesség és kiegyensúlyozottság jellemzi.  

TŰZ-KUTYA: A Tűz elem befolyásolja, rá irányítja sok ember érdeklődését. Magabiztos, független, bátran, erőszakosan harcol az akadályok ellen. Szüksége van valakire, akit irányíthat és tanácsaival elláthat.  

FA-KUTYA: Tökéletes barátnak tartják, tele emberséggel, szeretettel. Kiegyensúlyozott, nyugodt életet él. Kevés az önbizalma, nehezen dönt mások véleménye nélkül. Néha túlságosan is határozatlan, pedig nagyobb sikerei lennének, ha nem támaszkodna mindig a többiekre.  

FÉM-KUTYA: Rugalmatlan gondolkodása miatt kínosan " vaskutyának" is hívják. Az igazság, a becsület a legfontosabb számára az életben. Kegyetlenül bünteti meg a hazugságot. Emellett jószívű és nagylelkű, egy nemes ügyért mindig készen áll a harcra.  

FÖLD-KUTYA: A Föld elem még nyugodtabbá és kiegyensúlyozottabbá teszi. Néha túl szigorúan ítélkezik mások felett, de általában megérti és segíteni próbálja őket. Társaitól hűséget, odaadást követel, de ő is ezt nyújtja nekik.
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!